fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
14 mm byggehøjde fliser gulvvarme

Gulvvarme og gulvvarmestyring – Udført professionelt til den rigtige pris

Gulvvarme er med til at øge komforten i din bolig, da du får mere jævnt opvarmede rum – og vi har både solid erfaring med at etablere nye systemer eller sikre, at dit nuværende system kører optimalt.

Maksimal værdi og energibesparelser

Alt for mange oplever, at deres nuværende gulvvarme ikke fungerer, som det skal. Ofte er det blot et spørgsmål om en gennemgang af og fejlfinding på dit system – men vi finder altid løsningen, så du får maksimal værdi og energibesparelser ud af det.  

Bosch Compress 7000i AW og Compress 3000 AWS brochure - danskIntelligent gulvarmesystem fra Roth

Nyt gulvvarmesystem 

Skal du have helt nyt system, samarbejder vi med nogle af de mest kvalificerede på området som fx Danfoss og Roth Compact, og vi installerer selvfølgelig gulvvarme i hele huset. Læs mere om et gulvarmesystem fra roth.

Betal kun for den varme, som du har brug for

Vi har også prisbelønnede styringssystemer, som sikrer dig, at du kun betaler for den varme, som du rent faktisk har brug for og at du kan kontrollere det hele fra ét sted, Danfoss Ally ™.

Helt afgørende er, at du får valgt den løsning, der passer til din bolig, dine behov og ikke mindst er rentabel, da vi finder den varmeafgiver, der er ideel for dig.

Vi leverer og montere nyt gulvvarmesystem eller får dit nuværende, til at fungere optimalt igen. Ring og vi står klar til en uforpligtende snak.

Ring til: 50 77 79 99 


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top