VVS døgnservice

Dansk VVS & Klima hjælper dig på hele Fyn og i Syddanmark

Dansk VVS & Klima tilbyder en unik VVS Døgnservice, der gør at du altid kan få hjælp, når uheldet er ude. Denne VVS døgnservice er til rådighed 365 dage om året, og det gælder både for privat og erhverv. Du kan ringe os op med det samme, men du kan også læse videre om vores service her, hvis du ønsker nogle generelle informationer først.

Akut døgnservice når du har brug for det
Nogle problemer kan være så alvorlige, at der er brug for en løsning lige med det samme. Det skal gerne kunne lade sig gøre: Derfor har vi denne VVS døgnservice klar, så du aldrig bør frygte for boligens eller bygningens tilstand.

Vi er klar med døgnservice hele tiden, så du behøver egentlig bare at ringe. Det foregår via følgende telefonnummer: 50 777 999.

Hvilke problemer dækkes?
Kort sagt: Ethvert VVS-relateret problem, som du måtte være stødt ind i. Blandt de mest hyppige eksempler finder vi:

  • Sprængt/utæt rør
  • Manglende vand og/eller varme
  • Stoppet afløb/kloak
  • Oversvømmelse

Vi har masser af erfaring med alle disse, og vi ved, hvad der skal gøres for at få styr på problemet. Men det kan naturligvis også gælde andre uheldige tilfælde.

Pointen er: Du er velkommen til at ringe og fortælle om dit problem. Så finder vi det nødvendige udstyr frem og dukker hurtigst muligt op. Det går hurtigst i Odense, men vi dækker hele Syddanmark.

365 dage om året
Problemer i en bolig eller bygning kan opstå hvornår som helst: Sommer, vinter, dag, nat – og så videre. Der er ingen grænser. Men når et problem opstår, så skal det løses så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor har vi heller ikke sat nogle grænser, og det betyder, at du kan kontakte vores døgnservice på hvilket som helst tidspunkt, hele året rundt.

Der er nemlig intet værre end at have et VVS problem og vente på, at det kan blive løst. Bevares, i nogle tilfælde sker der skader, som ikke er alvorlige, men selv disse er bedst at få løst hurtigt muligt. Og til de virkeligt alvorlige tilfælde, som fx oversvømmelser: De skal naturligvis ordnes med det samme. Det er netop derfor, at VVS døgnservice er relevant.

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Til både privat og erhverv
I vores optik gør det ikke nogen nævneværdig forskel, om du er privatperson, eller om du ønsker VVS-hjælp på vegne af en virksomhed. Uanset om der er tale om privat eller erhverv, så er vores VVS Døgnservice altså gældende. Problemer med rør og kloakker kan jo både dukke op i almindelige hjem og i erhvervsejede bygninger. De har dog det tilfælles, at de kan være alvorlige begge steder, og at der ofte er behov for en hurtig løsning.

Du kan altså tage vores døgnservice i brug, uanset hvem du er – det vigtigste vil altid være, at problemet bliver løst.

Sådan kommer du i kontakt
Ved et akut problem, hvor du har brug for vores VVS Døgnservice, bør du ringe direkte til 50 777 999. Vi er klar til at besvare dit opkald og rykker herefter hurtigt ud.

Derfor: Kontakt os gerne, hvis uheldet er ude.