Tilbud på Bosch Compress 7800i LWM jordvarmeanlæg

Jordvarmepumpe Bosch Compress 7800i LWM Jordvarmeanlæg tilbyder nye, intelligente funktioner, så du kan opleve varme på en helt ny måde i dit hjem.

TILBUD BOSCH COMPRESS 7800 LWM JORDVARMEANLÆG A+++ leveret og monteret KR. 169.000-*

* inkl. moms og installation med 5 års garanti og mulighed for 18 års tryghedsgaranti og 75.000.- kr rentefri finansiering.

Tilbuddet indeholder:

 • Demontering af gammel kedel / fyr
 • Levering og montering af Bosch Compress 7800i LWM jordvarmeanlæg
 • Levering og nedpløjning af 300 meter slanger i jord
 • Forbindelse af brine slanger til jordvarmepumpe
 • Jordvarmeunit forbindes til de eksisterende vand og varme rør
 • rør og fittings for montage af varmepumpeunit
 • Trykekspansion og sikkerhedsventil og niveauvagt samt påfyldning på brine kreds
 • Opstart og indregulering af varmepumpen

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Forudsætninger for beregning

 • Forudsætninger for beregning

 • Vejr data: Odense

 • Hus på 160 m2 med gulvvarme

 • Gasforbrug: 1800 m3
 • Varmetab 45 W/pr m2 : 7,2 KW

 • Fremløbs temperatur: 35 grader

 • Rum temperatur: 20 grader

 • Jordtype: Normal jord 300 meter slanger

 • Brugere af bruser: 4 personer

Forventet årligt forbrug til opvarmning: 4.575.- kW

Forbehold

 • Indføring af jordvarmeslanger i sokkel / fundament ikke medregnet
 • Der er ikke medregnet evt. opgravning i forbindelse med nedpløjningen
 • Rørføring til varme og vand installation max. 2,5 meter
 • Der er ikke medregnet brugsvandcirkulation
 • Der er ikke medregnet isolering af vand og varmerør samt brine slanger
 • Der er ikke medregnet el arbejder
 • Kedel skal kunne køres ud med alm. sækkevogn
 • Der er ikke medregnet demontering og deponi af olietank

Trygheds forsikring:

Muligheder for udvidet garanti og Tryghedsforsikring af Bosch varmeløsninger
Har du købt, eller er du interesseret i at købe en Bosch varmepumpe eller et gasfyr, så har du forskellige muligheder for at få udvidet garantien og derudover også for at forsikre produktet.
Vælger du fx at få installeret din varmepumpe af en certificeret installatør, en Bosch Climate Partner, får du 5 års garanti på produktet.
Nu kan du desuden også forsikre din Bosch varmeløsning via Arctic, som tilbyder helt op til 18 års tryghed.

Tryghedsforsikring: https://www.bosch-thermotechnology.com/dk/da/privat/service/tryghedsforsikring-/

Rentefri finansiering

Du har mulighed for at få op til 75.000,- i rentefri finansiering på din nye varmepumpe, læs mere her.

Hvad leder du efter i et varmeanlæg?

Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Vi ved, at mange leder efter et varmeanlæg, der er stabilt og til at regne med. Der er ikke mange, der drømmer om at komme hjem til et koldt hjem uden varmt vand og varme. Samtidig kigger mange af os også efter energimærket, når vi vælger nyt varmeanlæg. Så kan vi nemlig spare på energien til gavn for både miljøet og vores pengepung. Hvad angår design forventer vi ikke det store, for hvad kan vi egentlig forvente af design på et varmeanlæg?

Vi er ikke vant til så meget. Men tænk sig hvis du kunne få et varmeanlæg i et lækkert, smart og intuitivt design – med nye intelligente funktioner, så du kan opleve varme på en helt ny måde i dit hjem.

Hos Bosch har vi produceret et varmeanlæg, der opfylder alle ovenstående krav. Jordvarmepumpen, Compress 7800i LWM.

Vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak.
Ring til: 50 77 79 99

 

Jordvarmepumpen i det hele taget

En jordvarmepumpe er en af de mest energivenlige opvarmningsformer. Det er den, fordi den bruger energien i jorden til at opvarme din bolig via radiator eller gulvvarme. Ja, det lyder utroligt, at det kan lade sig gøre – og det er det også. Men jorden indeholder en masse energi fra solens stråler. Og hvorfor ikke bruge den energi, når vi kan?

For at opfange energien i jorden, skal jordvarmepumpen forbindes til nogle slanger, som bliver lagt ca. 90 cm ned i haven. Normalt skal der bruges ca. 2,5 – 3 m² have pr. 1 m² opvarmet bolig, dette kan dog svinge alt efter hvilken jordtype, der er i haven. Når jordvarmepumpen er tilsluttet slangerne i haven og den eksisterende radiator eller gulvvarmesystem, vil varmepumpen levere varme og varmt vand til dit hjem.

Med en jordvarmepumpe bruger du altså den oplagrede solenergi i din have – helt uden forurening eller CO₂ udledning.

 

Få nemt overblikket

Lad blikket falde på det blanke glas eller metal front på Compress 7800i LWM jordvarmepumpe. Herpå er det flotte 5” touch farvedisplay. Oversigtsbilledet giver et klart overblik over varmepumpens nuværende tilstand og temperaturer. Justeringsmulighederne er intuitivt, så det er nemt for dig at justere og ændre på parametre som fx varmtvandstemperatur. På displayet finder du nemlig ikoner for de forskellige parametre.

Med Compress 7800i LWM store touch farvedisplay har det aldrig været nemmere for dig, som bruger at justere varmepumpen til netop dine behov – helt uden brug af vejledninger.

 

Hav jordvarmepumpen med på farten

Compress 7800i LWM har indbygget et internet gateway modul, så du kan forbinde et netværkskabel mellem din boligs router og din Bosch Compress 7800i LWM jordvarmeanlæg. Herefter kan du registrere din jordvarmepumpe i vores app, så du nemt kan overvåge og justere de vigtigste parametre via Smartphone.

 

Længst på literen

Compress 7800i LWM er konstrueret med de mest energi effektive komponenter, der under optimale forhold skaber mest muligt varme med mindst muligt brug af elektricitet. Derfor har Compress 7800i LWM det mest energieffektive energimærke, nemlig A+++. Compress 7800i LWM har kort sagt det optimale samspil mellem virkningsgrad, kvalitet og investering.

Altid nok varmt vand

Et dejligt varmt og langt bad kan være godt, og den mulighed har du med Compress 7800i LWM. Denne jordvarmepumpe kommer nemlig med en 190 liters rustfri varmtvandsbeholder med en meget energieffektiv isolering, der reducerer energitabet til et minimum. Den rustfrie varmtvandsbeholder sørger for, at det varme vand er lige så hygiejnisk, når det løber ud, som det er på vej ind. Den store og effektive rustfrie varmespiral sikrer en hurtig energieffektiv genopvarmning af vandet efter brug. Derudover giver varmepumpens avancerede reguleringssystem dig mulighed for at aktivere et anti-legionella program, der kører en rensning af beholderen – for ekstra sikkerhed.

 

 

Dine fordele kort fortalt

Yderst energieffektiv og besparende anvender mindst mulig elektricitet, og sørger for, at dit varmebehov er tilpasset jordvarmepumpens varmeafgivelse. Derudover er Compress 7800i LWM effektivt isoleret. Det reducerer alt sammen varmetab, øger virkningsgraden og giver dig en større besparelse på varmeregningen.

 

Yderst lydsvag

På grund af den isolerede kølekreds-/boks er du sikret en jordvarmepumpe med lydsvag drift.

 

Stabilitet – for dit ve og vel

Der er masser af varmt vand grundet det store moduleringsområde. Jordvarmepumpen indeholder hele 300 liter på 40 grader og så svigter den dig ikke – heller ikke når vores nordiske klima viser sig fra sin koldeste side.

 

Nemt og informativt design

Det flotte og tidsløse design inkluderer en touch skærm på fronten, hvor du nemt kan justere temperaturen og andre parametre. Du får desuden her hurtigt overblik over varmepumpens status og historiske data.

 

Passer til dig – og på dig

Du får her en jordvarmepumpe med energimærke A+++ med minimal udledning af skadestoffer. Derudover er du sikret hygiejnisk rent vand pga. den rustfri beholder og anti-legionella programmet, og så kan Compress 7800i LWM anvendes sammen med flere forskellige opvarmningssystemer – både nyere og ældre.

 

Bosch HomeCom Pro

Bosch HomeCom pro er din sikkerhed for, at din varmepumpe altid er i trygge hænder hos en service partner efter dit valg.

Bosch HomeCom Pro alarmere din servicepartner, hvis der opstår fejl og varmepumpen ikke kører optimalt. Din servicepartner kan derfor reagere på evt, udfordringer inden dine radiatorer og dit brugsvand bliver kold.

Vi anbefaler at man løbende får efterset og vedligeholdt sin varmepumpe for at sikre optimal drift.