Tilbud på Bosch Climate 9100i luft-til-luft varmepumpe

TILBUD BOSCH CLIMATE 9100I 8,5 KW A+++ LUFT / LUFT VARMEPUMPE KUN KR 24.999,-

Fakturapris: 24.999,- inkl. moms og installation med 5 års garanti, Energiklasse A+++. Prisen er ved en standard installation, og gælder kun på Fyn.

Bosch Climate 9100i 85HE er en luft til luft varmepumpe, der er opbygget med de absolut bedste komponenter. Varmepumpen har den højeste mulige virkningsgrad, nemlig A+++ for både opvarmning og køling. Dette sikrer dig en betydelig lavere energiregning. Den har et utal af smarte funktioner, der altid arbejder for at sikre den optimale og bedste komfort i boligen. Et eksempel på det, er det indbyggede ”intelligente øje” der lokaliserer personer i boligen, for derefter at sikre komforten omkring disse. Derudover har denne innovative varmepumpe ”ekstra bredt luft flow”, der giver mulighed for at opvarme eller køle langs højre og venstre side af varmepumpen på samme tid. Climate 9100i hører til en af de mest lydsvage varmepumper på det danske marked, både hvad angår ude- og indedel.

Bosch Climate 9100i

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring installation af en ny varmepumpe. Brug kontaktformularen eller ring til: 50 77 79 99

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Tilbuddet på Bosch Climate 9100i indeholder:

Levering af Bosch Climate varmepumpe 9100i 85HE A+++ 8,5 kW
Opsætning af indedel
Opsætning af udedel
1 stk monterings beslag udvendigt inkl. vibrations beslag eller montering på asfaltfødder
1 stk. boring af hul til rør og kabelføring i ydervæg, træ eller mur
2 meter kabelbakker til rør og kabel
Tilslutning af kobberrør mellem enheder – maks. 3 meter
Tilslutning af dræn fra inde enhed (bruges ved aircondition)
Tilslutning af strøm – nærmeste stik m/jord indenfor 1,5 meter
Max højde 2 meter for opsætning af udedel
Trykprøvning, opstart og demonstration
5 års garanti, ved indgåelse af serviceaftale

Bosch 9101i Parametre:

Sammenlign parametre på alle Bosch Climate produkter her.

Klik på linket og kryds de felter af som du gerne vil sammenligne.

Vi anbefaler at man løbende får efterset og vedligeholdt sin varmepumpe for at sikre optimal drift.

Læs om service og eftersyn af varmepumper

Bosch Climate 9100i A+++

Bosch Climate 9100 A+++ med 85HE. Den passer godt i mindre villaer, sommerhus og garager. Fjernbetjening kan tilkøbes så du har mulighed for en god vedligeholdelsesvarme i sommerhuset. SCOP 5,1.

Frisk luft i din bolig:
Varmepumper sørger ikke kun for opvarmning og køling af luften indendørs. De renser også luften Når varmepumpen støder på smudspartikler eller urenheder i luften, hænger de såkaldte “plasmacluster-ioner” fast ved disse og nedbryder dem til uskadelige stoffer. Plasmacluster-ionerne binder støv, cigaretrøg og lignende luftbåren forurening i rummet. De deaktiverer vira, bakterier og allergener i luften og fjerner ubehagelig lugt. Resultatet er frisk og ren luft. 

+10 °C vedligeholdelsesvarme:
Den indbyggede funktion, vedligeholdelsesvarme, passer ekstra godt i sommerhuset. Med +10 °C opvarmes huset hurtigt op til normal rumtemperatur. Når huset står ubeboet, undgår du at huset bliver fugtigt og holder det frostfrit ved lave omkostninger.

Køling om sommeren:
Om sommeren har Boschs luft/luft varmepumper endnu et trumfkort. De kan også køle og give behagelig kold luft når hedebølgen melder sig.

Tilpasset det nordiske klima:

Bosch luft/luft varmepumper er konstruerede til at levere energieffektiv varme året rundt, selv ved kolde udetemperaturer. Effektiviteten måles i værdien SCOP, som afgør hvor meget du i virkeligheden sparer. Den SCOP som er angivet giver derfor et retvisende billede af hele årsbesparelsen. Vi har selvfølgelig testet varmepumperne i det kolde nordiske klima.

Høj kvalitet og 5 års Garanti:
Bosch luft/luft varmepumper overholder alle de strenge kvalitetsnormer som har gjort navnet Bosch til et velkendt varemærke verden rundt. Gennemtænkt design, velprøvet konstruktion og førsteklasses materialer sikrer driftssikkerhed og kvalitet. Det gør vores varmepumpe til et fornuftigt valg, både hvad angår besparelse og levetid.

Muligheder for udvidet garanti og Tryghedsforsikring af Bosch varmeløsninger

Har du købt, eller er du interesseret i at købe en Bosch varmepumpe eller et gasfyr, så har du forskellige muligheder for at få udvidet garantien og derudover også for at forsikre produktet.
Vælger du fx at få installeret din varmepumpe af en certificeret installatør, en Bosch Climate Partner, får du 5 års garanti på produktet.
Nu kan du desuden også forsikre din Bosch varmeløsning via Arctic, som tilbyder helt op til 16 års tryghed.

Tryghedsforsikring

https://www.bosch-thermotechnology.com/dk/da/privat/service/garanti-og-tryghedsforsikring-/

Relaterede produkter fra Bosch Climate: