fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
dansk vvs og klima odense ventilation ingen opgave er for stor til os vi tilbyder fuld service på ventilation

Ventilation hos Dansk VVS & Klima i Odense

Vi udfører mange former for ventilation f.eks:

Komfortventilation:

Det er afgørende for et godt arbejdsmiljø, at luften har den rigtige temperatur og fugtighed samt, at ventilationsanlægget er lydsvagt. Alle ønsker medarbejdere, der fungerer godt og har få sygedage. Derfor er der sund fornuft og penge i et godt indeklima.

Industri og procesventilation samt udsugningsanlæg:

Dansk VVS & Klima har stor erfaring inden for procesudsugning samt fjernelse af forurening og overskudsvarme. Vi løser bl.a. opgaver i forbindelse med olietåger, varmegenvinding, spånsugning, slibestøvsudsugning samt udsugning fra tryk- og sprøjtestøbemaskiner. Hertil kommer erfaring med ventilation i procesanlæg.

Ventilationsservice:

Mange ventilationsanlæg har alvorlige fejl, der medfører for stort energiforbrug og et dårligt indeklima. Det typiske resultat er hovedpine, irritation af slimhinderne, træthed og formindsket koncentrationsevne samt ikke mindst dårlig driftsøkonomi. Et ventilationsanlæg skal vedligeholdes årligt, hvis ikke temperatur, støv, lugt og fugt skal påvirke indeklimaet negativt. Tegner du en servicekontrakt på dit ventilationsanlæg med Dansk VVS & Klima er du sikker på, at dit anlæg er indstillet optimalt.


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top