Har du sprunget et vandrør?

Dansk VVS & Klima hjælper dig på hele Fyn og i Syddanmark

Et sprunget vandrør er et ret væsentligt problem, da det ofte resulterer i vand der siver ud. Det handler om at få problemet løst hurtigt – potentielt kan et sprunget vandrør nemlig give store vandskader. Vi er parate til at reparere et sprunget eller utæt vandrør, så du kan kontakte os med det samme, hvis du har brug for assistance.

Professionel hjælp til sprunget vandrør
Vi holder til i Odense og har god erfaring med at reparere vandrør i hele Syddanmark. Desuden tilbyder vi akut VVS hjælp, som du passende kan udnytte, hvis du omgående har brug for hjælp.

Vi kan nemlig udbedre skaden og derefter give dig vejledning i, hvordan du efterfølgende garderer dig mod problemer. Vi har det rette udstyr til at klare de mest væsentlige problemer, og med vores VVS døgnservice er der altså ingen grænser for, hvornår du kan kontakte os.

Konsekvenser af et sprunget vandrør
Hvis problemet løses i tide, så er konsekvenserne heldigvis ret få. Nogle gange slipper man af sted med et mindre vandtab og derefter en mindre reparation, men det kan dog variere. Generelt er reglen, at jo hurtigere du får dit utætte/sprunget vandrør lavet, jo bedre. Hvis man tøver med at få problemet ordnet, så bliver skaden som regel bare større, hvilket også kræver mere arbejde – og dermed også flere udgifter i forbindelse med udbedringen.

For at undgå større skader i huset og for at holde udgifterne nede, bør du altså få ordnet vandrørerne lige så snart, at du opdager en skade.

Det kan du selv gøre
Når du opdager, at du har et sprunget vandrør i hjemmet, bør du finde hovedhanen og lukke for vandet så hurtigt som muligt. Hovedhanen sidder typisk tæt på din vandmåler. Det sætter et mindre tryk på røret, og det forhindrer også, at der fosser vand ud overalt. Herefter bør du få vandrøret fikset, og det er som sagt det, vi kan hjælpe med.

Selv hvis der bare er tale om et utæt vandrør, bør du være klar til at tage aktion. Det er nemlig et problem i sig selv, og det kan hurtigt udvikle sig til en større skade.

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Forebyggelse af skader på vandrør
Ved at få regelmæssige eftersyn på dine vandrør kan du undgå fremtidige problemer. Du kan også selv tjekke din vandmåler for at se, om der er uregelmæssigheder. Skader på vandrør er mest hyppigt om vinteren, når der er frost. Derfor er det klogt at være særligt opmærksom under denne årstid. Sørg generelt for at alt dit VVS-udstyr er velfungerende og up-to-date. Det er bedre at investere i nye installeringer der virker, frem for at få problemer med gamle rør og lignende.

Sådan kommer du i kontakt
Hvis det ikke haster, så kan du bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender alligevel tilbage inden for 24 timer.

Du kan dog også ringe på 50 777 999 og fortælle mere om problemet. I så fald kan vi sammen vurdere, om der er brug for akut hjælp eller ej, og hvis det er tilfældet, vil vi naturligvis se på dit vandrør hurtigst muligt.