FAQ

Hvem er Dansk VVS & Klima?

Dansk VVS & Klima blev grundlagt i marts 2009 på ideen om aldrig at søge kompromiser eller standardløsninger. I stedet gør vi os umage for at finde den optimale løsning. Vores navn skal være lig med kompetent og ærligt håndværk, og vi har især fokus på service, miljø og energirigtige løsninger.

Den tilgang til tingene gør sig også gældende i vores samarbejde med kunderne. Vi gør altid meget ud af at sætte os grundigt ind i dine behov. Vi monterer ikke så meget som en pakning for meget, hvis ikke du har brug for det. Men vi fortæller dig også sandheden, hvis du har brug for en anden løsning, end den du planlagde.

Tillid giver tryghed, og det tror vi er noget af det allervigtigste i et samarbejde – både nu og i fremtiden.

Har Dansk VVS & Klima døgnservice

Dansk VVS & Klima er placeret i Odense og har døgnvagt indenfor både VVS & ventilation. Vi kører ud til alle akutte VVS-opgaver som fx sprængte vand- eller varmerør, stoppet afløb, frosne vand- eller varme-installationer samt defekte varmeanlæg.

Du kan kontakte vores døgnservice på telefon.
Ring til: 50 77 79 99 

Hvem ejer Dansk VVS & Klima?

Dansk VVS & Klima er ejet af den faguddannede VVS- og blikkenslager Jess Mørk. Han har arbejdet med VVS- og blikkenslager-faget fra sin tidlige ungdom, og har i dag over 30 års erfaring. Mange kender Jess Mørk fra hans arbejde overalt på Fyn, hvor han undervejs også har specialiseret sig i ventilation.

 

Hvad er prisen uden for normal åbningstid?

Det koster kun 10 % ekstra at få besøg af Dansk VVS & Klima i hverdagene ml. 16.0022.00 og i weekenden ml. 8.0017.00.

Læs mere om vores VVS døgnservice

Hvordan kontakter jeg Dansk VVS & Klima

Du kontakter Dansk VVS & Klima ved at ringe.
Telefon +45 50 77 79 99
Eller sende en email til:
info@danskvvsogklima.dk