BWT AQA Blødgøringsanlæg

BWT  AQA Blødgøringsanlæg er et anlæg med et unikt og stilrent design der passer ind i de fleste danske hjem. Det smarte blødgøringsanlæg er bygget med henblik på funktionalitet og teknologi. BWT AQA blødgøringsanlæg hjælper dig med at få silkeblødt vand, der er både kalkfrit og skåner dit tøj, køkken artikler og hårde hvidevarer, således at de holder længere. Se det flotte udvalg af BWT produkter. 

BWT Perla APP

Med din BWT Perla app vil du altid kunne modtage relevante notifikationer. Det gælder både service- og driftsinformationer, alarm om mulig vandskade i huset eller når det er tid til at fylde mere salt på dit anlæg.

Er du på ferie eller lign. kan du sætte dit blødgøringsanlæg i ferietilstand, dette kan gøres via din app hvis du skulle have glemt det inden du tog afsted. Via appen kan du således også aktivere den igen, så dit vand er klar til når du kommer hjem fra ferie.

Hvad kan et BWT AQA blødgøringsanlæg?

Et moderne BWT anlæg er et typisk blødgøringsanlæg, der behandler dit vand i hjemmet. Med et blødgøringsanlæg får du silkeblødt vand, der får din hverdag til at blive langt nemmere, da du slipper for, at skulle afkalke badeværelse og diverse køkken artikler og hårde hvidevarer.

Med den nye Perla serie har du med et BWT blødgøringsanlæg nu mulighed for at få sikret dit hus for vandskader. Dit blødgøringsanlæg vil have en vandmåler installeret, der kan kontrollere om, der er skader i dit hjem. Herved vil du altid kunne føle dig sikker mod vandskader i hjemmet.