fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Dansk VVS og Klima – Din VE installatør

Hos Dansk VVS og Klima er vi autoriserede vedvarende energi installatører, derfor er vi det perfekte valg, hvis du skal have installeret et nyt anlæg til dit hjem. Vi er klar på både at installere og servicere dit anlæg, skulle der være brug for det. Med en autoriseret VE installatør kan du være sikker på at dit vedvarende energi anlæg er i trygge hænder, og at arbejdet på anlægget bliver serviceret på en ordentlig måde.

Hvorfor skal du vælge vedvarende energi?

Der er mange fordele ved at vælge vedvarende energi, den vigtigste for de fleste er, at du kan spare mange penge på varmeregningen. Vedvarende energi er reelt langt billigere end fossile brandstoffer, og du vil kunne spare helt op til 70% på din varmeregning ved at skifte fra gas / olie fyr til vedvarende energi. Derudover er du med til at minimere forbruget af CO2 og du kan få energitilskud ved at skifte til en vedvarende energi løsning.

VE installatør

Hvordan søger jeg tilskud til VE installationen?

Med 4 nemme trin kan du få tilskud til dit nye vedvarende energi anlæg.

  1.  Gå ind på statens side om tilskud til den energiform du skal bruge (klik her)
  2. Indhent tilbud hos din VE installatør (fx Dansk VVS og Klima)
  3. Indgå aftale med din installatør om installation af dit vedvarende energi anlæg (husk at tage et billede af det gamle olie/gas fyr)
  4. Modtag dit tilskud når arbejdet er udført

Bosch Compress 7001 LWM

Vi anbefaler folk der overvejer at skifte til vedvarende energi at kigge på Bosch Compress 7001i LWM jordvarmeanlæg. Jordvarme anlægget er perfekt til det moderne danske hjem. Det indeholder intelligente funktioner såsom app styring, touch farvedisplay og klar oversigts billede over varme i hjemmet. Du får adgang til flere justeringsmuligheder i dit hjem via app styring, således at du kan ændre på eksempelvis varmtvandstemperaturen.

Der er flere gode muligheder, du kan vælge, når du overvejer at skifte til vedvarende energi.
Du kan også kigge på Bosch Compress 3000 AWS eller Bosch Compress 7000 aw9

Hvad kan en VE installatør?

En VE installatør har taget en overbyggende uddannelse, således at de er specialiserede til, at lave de udregninger der skal til for at dit anlæg fungere ordentligt i dit hjem. Se videoen her om hvad de vil sige at være VE installatør.

VE installatør brochure

Se vores brochure til VE installationer af varmepumper her.

Back To Top