Stoppet afløb?

Dansk VVS & Klima hjælper dig på hele Fyn og i Syddanmark med stoppet afløb

Sådan løser vi et stoppet afløb
Et stoppet afløb kan opstå overalt. Nogle gange har man måske ikke engang gjort noget forkert: Kloakker kan simpelthen blive naturligt tilstoppede, også selvom du har brugt det på helt almindelig vis. I andre tilfælde kan der være en bestemt årsag, men det afhænger selvfølgelig meget af situationen.

I et normalt hjem er der flere forskellige afløb, hvor der kan komme problemer. Det sker for eksempel ofte i toilet, vask og brusekabine, men et hvilket som helst afløb kan i teorien blive tilstoppet. Det kan også ske længere inde i selve kloakrørene, hvilket gør opgaven sværere at klare på egen hånd.

Derfor giver det mening med professionel hjælp. Dansk VVS & Klima kan hurtigt hjælpe dig med et eller flere stoppede afløb. Vi har moderne udstyr til opgaven, samt medarbejdere med erfaring. Vi kan altså hurtigt komme og løse problemet – og vi kan også forebygge stoppede afløb i fremtiden. Vi holder til i Odense og kan derfor komme forholdsvis hurtigt frem til det meste af Fyn.

Så hurtigt klares opgaven
Ved at bruge vores kontaktformular på hjemmesiden, vil du blive kontaktet inden for 24 timer. Du udfylder simpelthen bare dine kontaktoplysninger (navn, telefon, e-mail) samt en kort besked, hvor du forklarer problemet. Du kan også vedhæfte et billede af problemet, hvis det er nemmere.

Hvis der er tale om noget akut, så kan du ringe til vores døgnservice, også vil vi forsøge at klare problemet hurtigst muligt.

Når først vi er fremme, så er et stoppet afløb et problem, der kan løses forholdsvis hurtigt. Normalt klares det på et enkelt besøg. Dog kan processen være længere, hvis der fx skal installeres nyt materiale. Men som udgangspunkt kan vi rense et afløb på ganske kort tid, og endda til en rigtig god pris.

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Hvad kan man selv gøre?
Det bedste er altid at få professionel hjælp til at rense afløbet, da vi kender de bedste metoder og har de bedste materialer klar. Men der er et par ting, som du selv kan gøre, hvis du har brug for en midlertidig løsning.

En simpel metode er at hælde en smule kogende vand igennem afløbet. Det kræver dog, at der stadig kan komme lidt igennem, og at det ikke er fuldstændigt stoppet til. Med mild opvaskemiddel i det kogende vand kan man nogle gange opleve en god effekt, men det frarådes til gengæld at bruge afløbsrens fra supermarkedet, da det resulterer i rør skader og det er farligt for vores folk at arbejde på installationen efterfølgende.

Hernæst kan du forsøge at bruge en flaskerenser og rense for de ting, der måtte sidde fast. Det kan være effektivt i nogle tilfælde – i hvert fald som et mindre forsøg, inden professionel hjælp ankommer.

Det vigtigste er dog altid at vedligeholde sine afløb og sørge for, at de generelt er rene. Det er den bedste måde at undgå fremtidige problemer på.

Sådan kommer du i kontakt
Du kan enten udfylde kontaktformularen og vente på, at vi vender tilbage til dig. Alternativt kan du også ringe til 50 77 79 99 og få en uforpligtende snak. I alle tilfælde er du velkommen til at fortælle om dit problem – Dansk VVS & Klima er altid klar til at hjælpe.