Tilbud på Bosch Climate luft-til-luft varmepumpe
6101i 65HE

Højeffektiv og lydsvag:
Bosch Climate 6101i er en af de mest moderne luft / luft varmepumper med enestående energibesparelser året rundt. En række innovationer og flere nye patenter reducerer støj, øger levetiden og maksimerer energieffektiviteten. Behagelig temperatur året rundt til lav pris er naturligvis påskønnet. Men Boschs luft/luft varmepumper har flere funktioner som højner komforten i huset.

 

Tilbud på Bosch Climate 6101i 65HE A++ 6,5 kW KUN 20.499,- KR. Inklusiv levering og montering

Climate 6101I er det økonomiske kvalitetsprodukt, der trods den attraktive pris, har et utal af smarte funktioner, der øger komforten i boligen. Et energi-mærke på A++ for både opvarmning og køling, sikrer boligen en lav energiregning. Varmepumpen har den nyeste teknologi installeret. Dette sikrer bland andet at varmepumpen tilpasser sig til det aktuelle behov, og at boligen hverken bliver kold eller for varm. Climate 6101I er naturligvis med det miljøvenlige R32 kølemiddel der ligeledes sikrer lave serviceudgifter år efter år.

Bosch Climate 6100i.

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Tilbudet på Bosch 6101i Climate indeholder:

Levering af Bosch Climate varmepumpe 6101i 65HE A++ 6,5 kW
Opsætning af indedel
Opsætning af udedel
1 stk monterings beslag udvendigt inkl. vibrations beslag eller montering på asfaltfødder
1 stk. boring af hul til rør og kabelføring i ydervæg, træ eller mur
2 meter kabelbakker til rør og kabel
Tilslutning af kobberrør mellem enheder – maks. 3 meter
Tilslutning af dræn fra inde enhed (bruges ved aircondition)
Tilslutning af strøm – nærmeste stik m/jord indenfor 1,5 meter
Max højde 2 meter for opsætning af udedel
Trykprøvning, opstart og demonstration
5 års garanti, ved indgåelse af serviceaftale

Bosch 6101i Parametre:

Tryk på billedet for at se parametre.

Sammenlign parametre på alle Bosch Climate produkter her.

Klik på linket og kryds de felter af som du gerne vil sammenligne.

Vi anbefaler at man løbende får efterset og vedligeholdt sin varmepumpe for at sikre optimal drift.

Læs om service og eftersyn af varmepumper

Bosch Climate 6101i A++

Findes som 65HE. Den passer godt i mindre villaer, sommerhus og garager. Fjernbetjening kan tilkøbes så du har mulighed for en god vedligeholdelsesvarme i sommerhuset. SCOP 4,6.

Frisk luft i din bolig:
Varmepumper sørger ikke kun for opvarmning og køling af luften indendørs. De renser også luften Når varmepumpen støder på smudspartikler eller urenheder i luften, hænger de såkaldte “plasmacluster-ioner” fast ved disse og nedbryder dem til uskadelige stoffer. Plasmacluster-ionerne binder støv, cigaretrøg og lignende luftbåren forurening i rummet. De deaktiverer vira, bakterier og allergener i luften og fjerner ubehagelig lugt. Resultatet er frisk og ren luft. 

+10 °C vedligeholdelsesvarme:
Den indbyggede funktion, vedligeholdelsesvarme, passer ekstra godt i sommerhuset. Med +10 °C opvarmes huset hurtigt op til normal rumtemperatur. Når huset står ubeboet, undgår du at huset bliver fugtigt og holder det frostfrit ved lave omkostninger.

Køling om sommeren:
Om sommeren har Boschs luft/luft varmepumper endnu et trumfkort. De kan også køle og give behagelig kold luft når hedebølgen melder sig.

Tilpasset det nordiske klima:

Bosch luft/luft varmepumper er konstruerede til at levere energieffektiv varme året rundt, selv ved kolde udetemperaturer. Effektiviteten måles i værdien SCOP, som afgør hvor meget du i virkeligheden sparer. Den SCOP som er angivet giver derfor et retvisende billede af hele årsbesparelsen. Vi har selvfølgelig testet varmepumperne i det kolde nordiske klima.

Høj kvalitet og 5 års Garanti:
Bosch luft/luft varmepumper overholder alle de strenge kvalitetsnormer som har gjort navnet Bosch til et velkendt varemærke verden rundt. Gennemtænkt design, velprøvet konstruktion og førsteklasses materialer sikrer driftssikkerhed og kvalitet. Det gør vores varmepumpe til et fornuftigt valg, både hvad angår besparelse og levetid.

 

Muligheder for udvidet garanti og Tryghedsforsikring af Bosch varmeløsninger

Har du købt, eller er du interesseret i at købe en Bosch varmepumpe eller et gasfyr, så har du forskellige muligheder for at få udvidet garantien og derudover også for at forsikre produktet.
Vælger du fx at få installeret din varmepumpe af en certificeret installatør, en Bosch Climate Partner, får du 5 års garanti på produktet.
Nu kan du desuden også forsikre din Bosch varmeløsning via Arctic, som tilbyder helt op til 16 års tryghed.

Tryghedsforsikring

https://www.bosch-thermotechnology.com/dk/da/privat/service/garanti-og-tryghedsforsikring-/

Hvis du vil hører mere så skriv på vores
kontakt formular og vi vil kontakte dig så hurtigt vi kan.

Relaterede produkter fra Bosch Climate: