Reparation af varmepumper

Dansk VVS & Klima hjælper dig på hele Fyn og i Syddanmark

Vi har masser af erfaring med reparation af varmepumper og lignende udstyr. Derfor: Kontakt os gerne, hvis du har brug for en reparation af varmepumpe i Odense eller andetsteds på Fyn. Her kan du læse meget mere om alt, hvad vi kan tilbyde inden for området.

Problemer med din varmepumpe?
Hvis der skulle ske et nedbrud, en driftsfejl, eller i det hele taget bare et eller andet problem med din varmepumpe, så er vi klar til at hjælpe. Reparation af varmepumpe er ikke noget, der er nemt at klare på egen hånd, hvorfor professionel hjælp nok er noget, som de fleste foretrækker.

Såfremt du mistænker, at der skulle være et problem med din varmepumpe, er du velkommen til at ringe og fortælle os om det. Vi har det rette udstyr og den rette erfaring til at kunne udbedre problemet på bedst mulig vis. Vi kan hurtigt lave en vurdering af, hvad der skal kigges på, og det sikrer dig en god og stabil løsning.

 

Bliv ringet op indenfor 24 timer


Typer af varmepumper
Der er tre primære typer af varmepumper, og vi kender rigeligt til dem begge

Først har vi den såkaldte luft-til-vand pumpe, som har mange energimæssige fordele. Den er nem at betjene, og den har sin almene funktion i at omdanne luftens varmeenergi. Det resulterer som regel i en mindre varmeregning og en god energivenlig samvittighed. Pumpen består dog både af en del, der monteres udendørs, samt en del inde i selve huset. Selv de bedste pumper har til tider behov for en reparation eller et eftersyn, og vi har god erfaring med netop luft-til-vand samt jordvarmepumper.

Den anden type er en jordvarmepumpe som fungerer som luft/vandvarmepumper, dog er udedelen erstattet med slanger i jorden, en jordvarmepumpe har den højeste genvindingsgrad men den koster en del mere at monterer fra starten.

Den 3 type er en luft-til-luft varmepumpe, der ofte ses i sommerhuse. Det er endnu en energivenlig løsning, som dog ikke er helt ligeså effektiv som en luft-til-vand varmepumpe, når vi taler om energi til almindelige fuldtidsboliger. Denne pumpe bruges typisk som supplement til andet varmeudstyr. Men derfor kan defekter i pumpen stadig forårsage problemer, hvorfor vi naturligvis også tilbyder reparation af denne type varmepumpe.

Installation af varmepumpe
Installation af ny varmepumpe er sjældent nødvendigt, når der kan laves en reparation. Men som en lille sidenote bør det nævnes, at vi sagtens kan foretage en ny installation af varmepumpe, hvis du er interesseret i det. Det er for eksempel relevant hvis der er et stort problem med den nuværende pumpe, eller hvis du bare ønsker et nyt og mere effektivt produkt.

Almindeligt eftersyn – Lovpligtig service

Hvis du ikke har et decideret problem med din varmepumpe og bare ønsker et helt almindeligt eftersyn for at finde forbedringer, så kan vi også sagtens komme forbi. Det samme gør sig også gældende, hvis du ikke er sikker på, om der er et problem med pumpen eller ej – så kan vi se nærmere på den.

Eftersyn af VVS- og klimaudstyr er generelt vigtigt, da du på den måde sikrer, at tingene altid fungerer som de skal. Her er en varmepumpe ingen undtagelse, så et eftersyn kan bestemt have sin relevans.

Kontakt os i dag
Vi kan reparere din varmepumpe, hvis du skulle få brug for det. Dansk VVS & Klima holder til i Odense, men vi servicerer hele Syddanmark. Både hvis det gælder reparationer, men også nye installationer. Kontakt os i dag hvis det lyder som noget for dig: Det kan enten ske via kontaktformularen på hjemmesiden, eller med et direkte opkald til 50 77 79 99.