Sundt indeklima med villaventilation

Hjem er i dag særdeles godt isolerede, eftersom det sparer energi og minimerer miljøbelastningen. Men det reducerer den naturlige luftgennemstrømning, og dårligt indeklima påvirker vores sundhed på mange måder, fx i form af træthed, hovedpine og allergier, ligesom det kan føre til skimmelsvamp – den ligger på lur i alle boliger.

Effektiv villaventilation er derfor nødvendig, og vi tilbyder markedets stærkeste mærker. I løbet af to til tre timer får du fuldstændig udskiftet luften i dit hus, og effektive filtre fjerner støv, pollen og andre allergener, så du øger din families velbefindende dag og nat hele året rundt.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger har lavet en rigtig god beskrivelse omkring fordelene ved villaventilation, den kan læses her.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger indsamler og systematiserer viden om energibesparelser i bygninger og formidler dette til byggebranchen. Det overordnede mål er at medvirke til at realisere flere energibesparelser i den eksisterende bygningsmasse.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger er en del er Energistyrelsens målrettede informationsindsats og har eksisteret siden 2008.

Spar på energien, forøg værdien af din bolig

Tilmed genvinder systemerne varmen fra dit hus – det betyder, at du sparer på energien og at et anlæg har betalt sig hjem over få år. Og som prikken over det berømte i forøger ventilation værdien af din bolig. Læs mere om ventilation her

Giv os et uforpligtende kald og hør mere om de mange muligheder.
Ring til: 50 77 79 99 

Bliv ringet op indenfor 24 timer