Badeværelse

Er du i gang med at opføre et nyt badeværelse, eller planlægger du at renovere et gammelt badeværelse?

Hos Dansk VVS & Klima er vi erfarne spillere når det kommer til ombygning af badeværelse. Vi gør vores bedste for at forskønne kedelige og ufunktionelle badeværelser, og endda designe nye badeværelser der bringer dine drømme til live. Vores to nøgleværdier ligger på kvalitet og design. Vi arbejder kun med producenter der kan levere moderne produkter i høj kvalitet. Vores team fokuserer hovedsageligt på energieffektive løsninger.

 

Den komplette renovatør

Vi er en et-punkts løsning til renovation af badeværelser, og vi tager os af alt det arbejde der kræves før vi kan aflevere et færdigt badeværelse til dig. Vi tager os af hele processen lige fra start, inklusiv murværk, maling, tømrer-, elektrisk og blikkenslagerarbejde. Gennem os behøver et flot badeværelse ikke at være tidskrævende, dyr affære – og det kan sagtens laves inden for dit budget.

 

Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg

Tag kontakt til os I dag gennem vores hjemmeside så vi kan arrangere et gratis besøg til vores butik. Under besøg kan du fortælle os om dine forventninger og så kan vi give dig en idé om hvilke materialer, farver osv. der skal bruges for at gøre dit badeværelse til et flot og funktionelt rum.

Det første besøg er selvfølgelig gratis.
Ring til: 50 77 79 99 

Bliv ringet op indenfor 24 timer