Energivejlederen

Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du, energiregningen er for høj? Så er det en god ide at starte med at kontakte Dansk VVS & Klima. Vores energivejleder kan give dig professionel rådgivning, før du kaster dig ud i projektet.

Vi har uddannet en energivejleder, som ud over at arbejde inden for sit eget byggetekniske område er i stand til at vurdere bygningen som helhed.  Han kan pege på de områder, hvor der er mulighed for at spare på energien?

Gå til Energivejlederen

 

En energivejleder kan give et godt overblik over de mange forskellige mu­ligheder

En energivejleder kan give et godt overblik over de mange forskellige mu­ligheder som f.eks. en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, udskiftning af vinduer eller efterisolering. Energivejlederen er derfor en nyttig dia­log-partner til at skabe et beslutningsgrundlag for, hvad der kan gøres i din ejendom.

Energivejlederen kan være med til at vurdere, hvilke tiltag der især vil kunne forbedre varmeøkonomien, og hvordan man kommer videre. Han vil også kunne vurdere, om problemer med træk vil forsvinde, hvis der installe­res gulvvarme, eller om trækken kommer fra et dårligt isoleret vinduesparti.

Hvis du overvejer at renovere din bolig, er det næsten altid en rigtig god forretning samtidig at energirenovere – også dette kan vi give råd om. Endelig kan Dansk VVS & Klima hjælpe med at udføre de konkrete energi forbedrin­ger.

Hør mere ved at ringe på: +45 50 77 79 99 eller kontakt os her

Bliv ringet op indenfor 24 timer