fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS Døgnservice

Dansk VVS & Klima hjælper dig på hele Fyn og i Syddanmark

Hvis uheldet er ude, tilbyder vi selvfølgelig akut VVS-service døgnet rundt, og det 365 dage om året – både til private og erhverv. Fx ved:

  • Sprængt/utæt rør
  • Manglende vand og/eller varme
  • Stoppet afløb/kloak
  • Oversvømmelse

Vi står klar til at besvare dit opkald.
Ring til: 50 77 79 99 

Få akut VVS hjælp

Er der opstået et stort problem i din bolig eller bygning? Kontakt Dansk VVS & Klima med det samme – vi tilbyder akut VVS hjælp i Odense og resten af Fyn men kører i hele Syddanmark . Du kan ringe med det samme til 50 77 79 79. Du kan også læse videre her, hvis du vil vide mere om, hvad vores VVS hjælp egentlig dækker over.

Få styr på dit VVS problem med det samme

VVS-problemer kan være mange, så det er ikke altid let at vide, hvad man selv kan gøre ved problemet. Hvis der endda opstår noget akut, er det i den grad vigtigt at få løst problemet med det samme. Her er vi klar med assistance.

Vi har nemlig rigeligt med erfaring, når det kommer til at klare en lang række problemer. De mest almindelige tilfælde er sprængte eller utætte rør, stoppede kloakker og afløb, oversvømmelser, samt generelle problemer relateret til vand og varme. Men hvert tilfælde er unikt, og derfor kan VVS-problemer også dække over diverse andre situationer. Vi er dog parate til at hjælpe – du behøver egentlig bare at ringe til os, fortælle om dit problem, og derefter vente på at vi kommer og ser på sagen. For alle typer varmepumper med en fylding på 1 kg kølemidel skal der udføres lovpligtig service.

Forskellen mellem almindelig VVS service og akut VVS hjælp

Som VVS- og klimaselskab er der en lang række opgaver, som vi varetager. Det gælder både over at udbedre eksisterende problemer, men også når der skal bygges nyt, laves almene erstatninger og forbedringer, mv. I disse tilfælde kan du benytte vores kontaktformular og så skaber vi kontakten til dig.

Akut VVS hjælp adskiller sig på den måde, at det henvender sig til uheld, som skal klares med det samme. Det kan som sagt være et stoppet afløb, der godt kan gøre hverdagen sur, og som derfor bør klares hurtigst muligt. Det kan også være noget mere ekstremt, såsom en oversvømmelse – altså noget, der virkeligt truer bygningens velvære. Hvis du mener, at dit problem skal løses hurtigst muligt, bør du aldrig tvivle: Ring til os med det samme og fortæl om situationen.

Hele året rundt

Der er ikke nogen begrænsninger for, hvornår du kan kontakte Dansk VVS & Klima. Vores akutte døgnservice gælder alle dage, hele året rundt. Tidspunkt er også underordnet. Du ringer altså bare, når situationen opstår, også tager vi den derfra.

Hvilke områder dækkes?

Vi holder til i Odense S og kan derfor rykke lynhurtigt ud i hele Odense-området. Dog dækker vi hele Syddanmark, så du kan ringe til os uanset hvor i Syddanmark du befinder dig.

Værd at vide

Som sagt forsøger vi at løse dit problem så hurtigt som muligt, når først du skaber kontakt. I mellemtiden kan det være, at du selv kan gøre et par ting for at holde uheldet tilbage, og her kan du eventuelt kigge lidt rundt omkring på vores hjemmeside: Måske har vi skrevet et par ord om, hvad du kan gøre ved problemet på egen hånd i mellemtiden.

Kontakt os nu for akut VVS hjælp

Uanset dato og tidspunkt på døgnet, så kontakt os gerne. Det er det, vores akut VVS hjælp er lavet for.

Telefonnummeret er 50 77 79 99 og det er altid til rådighed

. Ring til os, når du har et problem, der skal løses!

Back To Top