fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Få mere værdi med en varmepumpe

Med en varmepumpe fra os, sparer du miljøet for CO2 og du sparer en dyr varmeregning. Det kalder vi en god deal!

Hos Dansk VVS og Klima ser vi varmepumper som værende fremtiden indenfor den grønne bolig. I fællesskab kan vi gøre noget godt for dig og resten af verdenen. Ved at bruge en varmepumpe bliver det nemmere for dig at få den fulde værdi ud af hverdagen. Derfor installere vi kun varmepumper af den højeste kvalitet. Vi hjælper dig igennem hele processen med fokus på tryghed og med at levere den grønne værdi til din økonomi.

Luft til vand-varmepumpen passer perfekt til langt de fleste huse, da den bruger luftens energi til at sende varme rundt i hele husets varmesystem. Derfor bliver både boligen og forbrugsvandet opvarmet ved hjælp af varmepumpen.

Sammen sikrer vi installationsprocessen af din varmepumpe og besparelse på din varmeregning

Lige meget om du i dag har el, olie eller naturgas, vil du kunne spare mange penge med en varmepumpe. Du kan få tilskud til varmepumpen, hvilket vi er klar på at hjælpe dig med at søge.

Her kan du se hvor meget du kan få i tilskud og søge midler til din varmepumpe.

Installationsprocess og besparelse af varmeregning
Stabil opvarmning i hele din bolig

Med en varmepumpe sikrer du stabil opvarmning i hele din bolig

Thermia luft til vand-varmepumper giver dig fuld værdi i hjemme, ligemeget om det er en ældre egendom eller et nybyggeri. Thermia er et dansk selskab der sælger til hele verden, grunden til Thermia succes bygger på flere års erfaring med det Nordiske klima, hvor varmepumper er blevet testet grundigt. Dette sikrer det perfekte indeklima i det danske hjem. 

Vi gør det nemt at vælge den klimavenlige løsning

En varmpumpe er god for både dig og miljøet, og derfor har vi gjort det nemt for dig at vælge en varmepumpe af højeste kvalitet. Vi står nemlig for rådgivning installation og kvalitetsikring. 

Det tager kun et par dage at installere din nye varmepumpe, og vi tilbyder selvfølgelig både servicetjek og tryghedgaranti.

Her kan du læse mere om vores servicetjek til varmepumper

VVS og klima service
Miljørigtig og lydsvag varmepumpe

Miljørigtig og lydsvag varmepumpe til tæt beboelse

Bosch Compress 7400i AW luft til vand varmepumpen er særligt udviklet til dig, der bor i række-huse, kædehuse, og byhuse samt nybyggeri, hvor afstanden til naboen er relativt kort og mini-mal lyd derfor er altafgørende. Compress 7400i AW er tysk kvalitet og en videreudvikling af den velkendte og robuste Compress 7000i AW, der er installeret i tusindvis af danske boliger siden 2014. 

Klik her for at læse mere om Bosch Compress 7400i AW

Vi støtter den humanitære indsats i Ukraine 

For hver varmepumpe der bliver solgt hos Dansk VVS og klima støtter vi med et beløb til den humanitære krise i Ukraine gennem Røde Kors. Vi er stolte over at kunne hjælpe der hvor der er mest brug for det. Derfor donere vi 2500 kroner for hver solgt varmepumpe til at hjælpe civile der er på flugt fra krig.

Du kan støtte Røde kors ved at købe en varmepumpe eller følge dette link

red-cross
dansk vvs og klima logo

Kontakt Dansk VVS og Klima

Hos Dansk VVS og Klima er vi klar til at finde den rigtige løsning til dig. Vi står klar til at rådgive dig med hensyn til hvilken varmepumpe der passer bedst til dit hjem og hvordan du får mest ud af jeres varmepumpe løsning. Kontakt os på nummeret 50 777 999 eller brug kontaktformen nederst på siden. 


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top