fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
VVS tjek

Få et VVS-TJEK af din ANDELSBOLIG

Skal du sælge din andelsbolig? Dansk VVS og Klima kan udføre et VVS-tjek for dig

Står du midt i et salg af din andelsbolig – eller går du med tankerne om at sælge – så kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at få udført et VVS-tjek af din andelsbolig. Et tjek sikrer både sælger og køber, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser under et salg.

Dansk VVS og Klima er klar til at hjælpe dig med at udføre et VVS-tjek i din andelsbolig. Lad os gøre denne del af salget en smule mere overskueligt for dig.

Hvordan foregår et VVS-eftersyn?

De tekniske installationer gennemgås, når vi laver et VVS-tjek. Her laver vi en gennemgang af de synlige og umiddelbart tilgængelige dele af boligens installationer.

På baggrund af gennemgangen i din lejlighed, laver vi en VVS-rapport (tilstandsrapport), som du efterfølgende vil modtage på mail. Typisk modtager du rapporten inden for 2-3 hverdage.

Den færdige rapport indeholder resultater for installationernes funktionsdygtighed, samt en vurdering af hvorvidt de opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationer blev udført eller ændret.

Hvad indeholder et VVS-tjek i andelsbolig?

Et eftersyn indeholder kun stikprøver på de synlige VVS-installationer, og ikke på skjulte forhold som f.eks. lukkede kasser, installationer i lofter, samt installationsvæge. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af den endelige VVS-rapport.

Ved et VVS-eftersyn vil vi kontrollere følgende:

  • Ulovlige VVS-installationer, vaskemaskine, opvaskemaskine, brusekabine, gasinstallationer
  • Vi tjekker køkkenvask, WC, håndvask, badekar, og funktionsafprøver armaturer, bruser, afløb mv.
  • Vi efterser radiatorer og funktionsprøver radiatorventiler og termostater

 Et VVS-tjek indeholder ikke:

  • Bagatelagtige forhold, herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en VVS-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af VVS-installationer der er utilgængelige
  • VVS- Installationer uden for selve bygningen (fx kloak)
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande
  • Om VVS-installationen er tidssvarende

Du kan booke en af vores dygtige VVS montører til et VVS-tjek i din andelsbolig, og med det samme vælge lige præcis den tid, hvor du ønsker at få udført tjekket hjemme hos dig. Vi sender vores montører ud helt til kl. 20.00 på alle hverdage. På den måde kan vi helt sikkert finde et tidspunkt, som passer ind i din hverdag.

Bestil et VVS-tjek allerede i dag. Vi glæder os til at kunne servicere dig med et VVS-syn af din andelsbolig.

Prisen for rapporten er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Falder din ejendom uden for denne kategori, kan du kontakte os på 50 777 999.

Back To Top