fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Vandhane med kogende vand

VANDHANE MED KOGENDE VAND

Fordele ved en vandhane med kogende vand

Det er ikke uden grund, at en vandhane med kogende vand – en såkaldt Quooker – efterhånden findes i mange hjem. En vandhane med kogende vand gør det nemlig langt lettere for dig at lave en kop kaffe eller få pasta-vandet til at koge på nul komma fem. Den gør dig også lynhurtigt klar til at servere dampende varm kaffe og te til dine gæster.

Smarte vandhaner med kogende vand eller brus fra GROHE

Hos GROHE er glasset altid halvt fyldt. GROHE er nemlig med i trenden, når det kommer til vandhaner, der kan mere end bare at fylde glasset med koldt vand. GROHE har to smarte vandhaner på markedet – GROHE RED og GROHE BLUE*. De kan servicere dig i dit køkken og gøre både madlavning og postevand lidt sjovere.

Med GROHE RED får du lynhurtig kogende vand direkte fra hanen, så du kan servere en kop kaffe på ingen tid. Samtidig er der tænkt på at skabe et smukt design, og derfor kan du vælge mellem tre elegante løsninger. Du får både en funktionel vandhane og en vandhane, som matcher stilen i dit køkken.

Det kogende vand i hanen har mange fantastiske fordele:

  • Giver dig hurtigt kogende vand, når der skal koges vand til pasta, kartofler eller blødkogte æg
  • Laver vand til din morgenkaffe på ingen tid
  • Skolder nemt flasker og sutter
  • Sparer pladsen fra kaffemaskinen eller elkedlen
  • Skolder hurtigt grøntsager – så bevarer du de gode vitaminer, men undgår fx jordbakterier
  • Rengør hurtigt opvaskebørsten og skuresvampen for en masse bakterier   

Har du fået lyst til at få installeret den smarte vandhane i dit køkken? Så kan GROHE RED være et rigtig godt bud. Du kan læse meget mere om de mange muligheder her.

Hos Dansk VVS og Klima kan du nemt bestille en VVS’er og få montering med.

GROHE BLUE – vandhane med brus

Denne smarte vandhane gør det til en fornøjelse at tage et glas koldt vand. Med GROHE BLUE* får du nemlig vand med brus direkte fra vandhanen. Du vælger selv, om du ønsker blid eller hård brus.

Vand med brus kan også være et godt alternativ til sodavand til børnene. Bobler i vand er altid et hit hos børn, og det kan derfor være en smart måde at få det ellers ’kedelige’ vand ned hos de små. Så en vandhane med brus vil helt sikkert ikke kun være til glæde for dig, men for hele familien.

Hvad koster en vandhane med kogende vand eller brus?  

Er du også imponeret over de mange fordele ved GROHE RED og GROHE BLUE?
Hvis du overvejer at investere i en smart Quooker, kan du let tjekke dine muligheder ud lige her*.

Hos Dansk VVS og Klima får du du en GROHE RED fra 14.747 kr. og det er som altid inklusiv levering og montering. Du bestiller den lige HER og booker samtidig en håndværker til montering, når det passer dig.

Du kan også vælge en GROHE BLUE, hvis du er til brusende vand direkte fra vandhanen. Du får den fra * kr. Dette er selvfølgelig også inklusiv levering og montering. Du kan bestille den lige HER*, hvor du samtidig kan booke en håndværker til montering på et tidspunkt, som passer dig.

Back To Top