fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Unidrain Highline

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

Skab et eksklusivt look med Unidrain Highline Colour

Tilbage i 2003 blev Unidrain kendt for at være første spiller på markedet med lineære gulvafløb, som kunne placeres helt op mod væggen, dette er deres Unidrain Highline. Siden da er der kommet flere nye designs til. I dag er Undrains store sortiment indbegrebet af kvalitet, stil og luksus til dit badeværelse. I Unidrains sortiment finder du bl.a. HighLine-serien, som kan fuldende looket på dit badeværelse.

Med Unidrain HighLine Colour kan du mixe og matche

Er du til de lineære Unidrain afløb, vil du helt sikkert elske den nye gulvafløbsserie hos Unidrain – nemlig HighLine Colour-serien.

Serien skiller sig ud fra de klassiske afløb, da den er tilpasset et look med farvet metaller, som vi i dag ser en masse af på vores badeværelser. HighLine-serien fås bl.a. i messing, kobber og sort. Det betyder, at du kan skabe din egen stil og tilpasse dit afløb med resten af stilen på dit badeværelse.

Du kan skabe en røde tråd med alt fra toiletbørste, håndklædekroge og til dit gulvafløb med tilbehørsserien Reframe, som matcher Unidrain HighLine-serien.

Du finder hele Reframe serien, som passer til HighLine-serien hos Dansk VVS og Klima her*.

Mulighederne er mange med Unidrain-afløb

Unidrain har et stort udvalg af stilrene og eksklusive afløbsløsninger.
Få et overblik herunder:

  • Unidrain HighLine Custom – Custom skjuler afløbet med en flise, og det giver et meget elegant look
  • Unidrain Highline Colour – Highline giver dig mulighed for at mixe dit tilbehør med dit afløb i f.eks. messing eller sort
  • Unidrain ClassicLine – Det klassiske afløb fra Undrian, som er deres varemærke. Den er en sikker vinder på badeværelset.

Er du interesseret i et af overstående eller et andet produkt fra Unidrain, så ring til os på 50 777 999.
Vi giver dig gerne en uforpligtende pris inden for 24 timer på alle hverdage.

Du kan finde endnu mere inspiration til dit badeværelse hos Unidrain.  

Få et tilbud på et Unidrain-afløb hos Dansk VVS og Klima

Hos Dansk VVS og Klima kan du rådføre dig med os om både store og små projekter. Du kan tage os med på råd omkring din afløbsinstallation. Du skal blot ringe til os på 50 777 999 eller få et tilbud online inden for 24 timer på alle hverdage. Det er ganske uforpligtende.

Vi rådgiver dig gerne om Unidrain-rist. Du kan både vælge mellem Unidrain HighLine, Unidrian Highline Colour, ClassicLine eller Unidrain Custom.

Er du i gang med en badeværelsesrenovering?

Hvis du går med tankerne på en badeværelsesrenovering, er det en god idé at rådføre dig med en VVS’er i forhold til afløb. Her er det nemlig vigtigt at vide:

  • Hvor mange afløbsstudser, der skal være på afløbet
  • Hvilket slutresultat du forventer – herunder klinker eller linoleumsgulv.

Overstående har nemlig betydning for selve fundamentet for dit nye unidrain-afløb. Så her vil vi altid anbefale dig at tage en fagmand ind over, for at sikre, at alt det tekniske er på plads. Med det faglige på plads kan du herefter påbegynde renoveringsprocessen, og drømme om dit nye Unidrain HighLine gulvafløb.

Hos Dansk VVS og Klima står vi også gerne til rådighed ved en større renovering. Kontakt os på 50 777 999 eller et tilbud online.

Få endnu mere inspiration til bad og bolig

Læs mere omkring badeværelsesrenovering her, hvor du også kan finde inspiration til, hvordan du bedst muligt kan indrette et mindre badeværelse og udnytte hver en kvadratmeter.

Fandt du dette indlæg inspirerende, så vil du måske også synes om tidligere indlæg. Her kan du læse om, udskiftning af varmtvandsbeholder, få en vandhane med kogende vand eller indretning af badeværelse.

Back To Top