fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Udendørs bruser

Skal du have en UDENDØRS BRUSER i din have?

 

Hvem drømmer ikke om at kunne stå under en bruser udendørs i haven på en varm sommerdag? Måske behøver du ikke længere kun at drømme om at tage et bad i det fri. Vi giver dig her to muligheder for at kunne tage bad under åben himmel.

Sådan får du en bruser udenfor ved at gøre-det-selv

Lad os starte ud med den løsning, hvor du kan få opfyldt drømmen om at tage bad udendørs ved at gøre-det-selv.

Der findes flere udendørs bruser løsninger, hvor bruseren blot skal tilsluttes en haveslange, hvilket ikke kræver det store arbejde. Så hvis du pludselig ønsker at kunne tage et udendørs bad på en varm sommerdag, så kan du indenfor få timer have denne simple løsning klar.

Du kan finde udendørs bruser hos Silvan, som du selv kan tilslutte lige her. 

Der er et lille ’men’ her, for ulempen ved denne gør-det-selv-løsning er, at du kun får koldt vand i bruseren. Til gengæld er det en hurtig og nem måde at få et udendørs bad.

Skal Dansk VVS og Klima hjælpe dig med installation af udendørs bruser?

Ønsker du at gøre udendørsbadet lige en tand bedre, kan du få installeret en bruser udenfor med både koldt og varmt vand.
Denne løsning vil tilmed være en mere permanent løsning, så du år efter år kan nyde et bad i haven. Det kræver dog, at bruseren er egnet til udendørs brug, så den er frostsikker. Hvis du ønsker at få installeret en permanent bruser udenfor, vil vi anbefale, at du rådfører dig med en autoriseret VVS-installatør, som står for tilslutningen.

En udendørs bruser behøver ikke at være et stort projekt eller en større udgift. Lad os hjælpe dig og ring på 50 777 999 og få et godt tilbud på levering og montering af din nye udendørs bruser.

Du kan få et uforpligtende tilbud på tilslutning af en udendørs bruser.
Det kræver som udgangspunkt kun, at:

  • der er adgang til vand
  • der er et fliseunderlag, hvor vandet kan afledes.

Skal vi regne på et tilbud på en udendørs bruser til dig? Så skal vi bruge:

  1. En kort beskrivelse af, hvor der er adgang til varmt og koldt vand i din bolig
  2. Et par billeder af dine nuværende vandinstallationer

Indenfor 24 timer vil du modtage et tilbud fra os. Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du med det samme booke en af vores montører direkte i hans kalender.

Har du spørgsmål til overstående, kan du altid ringe til os på 50 777 999

En vigtig huske-regel

Det er vigtigt, at du husker at lukke ned for vandet om vinteren, og at tømme både rør og slanger for vand. Dermed undgår du frostsprængte rør.

Læs flere gode tips fra Dansk VVS og Klima lige her.

Back To Top