fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Toilet der løber

Sådan Tjeker du om dit toilet løber

Et toilet der løber kan koste dig dyrt.

Det kan koste dig flere tusinde kroner, hvis du har et toilet der løber. Faktisk helt op mod 27.000 kr. om året i øget vandforbrug. Bliv klogere på, hvordan du kan løse dette, så du ikke skyller penge direkte ud i dit toilet.

Man kan ikke altid høre, om et toilet løber

Et toilet kan løbe i større eller mindre grad, og det er ikke altid at man opdager det med det samme. Der er heldigvis en god metode til, hvordan du tydeligt kan afgøre om dit toilet løber.

Hvorfor løber mit toilet?

Hvis dit toilet løber hele tiden, er det ofte bundpakningen, den er gal med. Dit toilet løber kun, når cisternen er fyldt med vand, og derfor kan det også være vandtilførslen, der er problemer med.

Du behøver dog ikke købe et helt nyt toilet, fordi dit toilet løber. Ofte kan problemet klares med udskiftning af dele af indmaden – altså en simpel reparation. Få hjælp til reparation af dit toilet hos en VVS montør.

Hvordan dit toilet skal repareres, afhænger helt af toilettype og producent. Der findes et utal af vejledninger fra producenterne på nettet, så det er blot om at finde frem til den rigtige vejledning for toilettype og producent.

Søger du inspiration til et nyt toilet?

Skal du vælge et væghængt toilet, skal det være med vandbesparende skyl eller skal skylleknappen være med en smart touch-funktion? Mulighederne er mange og du kan finde inspiration til dit næste toilet lige her.

Har du allerede gjort dig overvejelser om dit næste toilet?

Du kan altid få hjælp til montering af nyt toilet hos Dansk VVS og Klima. Book nemt og hurtigt en håndværker online.

Få mere gør-det-selv inspiration hos Dansk VVS og Klima

Søger du inspiration til andre gør-det-selv projekter, kan du altid læse vores indlæg på vores VVS BLOG. Her berører vi mange forskellige emner og ikke kun toiletter, der løber. Du kan fx få inspiration til hvordan du renser tagrender, eller hvordan du kan undgå vandskader i hjemmet. Gå på opdagelse i vores mange indlæg, og få gode håndværker-tricks.

Vi arbejder altid for den bedste kundeoplevelse

Det er vigtigt for os, at du får en god service, og du kan nemt og hurtigt få et tilbud på en VVS-opgave.

Back To Top