fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
termostat

Udebliver varmen fra din termostat?

Når det er koldt udenfor, bemærker man lynhurtigt den manglende varme, hvis ens radiator fejler, det kan typisk skylde din termostat.
Oplever du, at din radiator er kold på trods af, at du har åbnet op for varmen, så kan det skyldes flere ting, men tit skyldes det, at termostaten ikke virker. Det problem er heldigvis nemt og hurtigt at løse.

Hvis radiatorventilen har sat sig fast, kan det føre til at varmen udebliver, det kan også skyldes noget så simpelt som snavs, der løber inde i rørene. Det kan nemlig sætte sig i forpakningen, hvilket gør at ventilen også sætter sig – og ja, så står du altså pludselig uden en varm radiator.

Hvad gør man, når en termostat ikke virker?

Du kan i første omgang selv tjekke din termostat og forsøge at løse problemet, hvis du har en termostat som ikke virker. Det er simpelt og lige til.
Du skal blot:

  1. Tag selve termostaten af
  2. Tryk på den lille stift, som sidder bag termostaten, frem og tilbage
  3. Hvis stiften sidder fast, kan det være grunden til at termostaten ikke virker

Du kan skifte pakdåsen, som det hedder, hvis det viser sig, at radiatorventilen sidder fast.
Du kan også booke en VVS’er online hos Dansk VVS og Klima – og du bestemmer tidspunktet. Dansk VVS og Klima står klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med en termostat, som ikke virker. Vi sender gerne en montør afsted mod dig, så du kan få varmen tilbage i dit hjem.

Skal du udskifte dine termostater?

Går du med tanker om at opgradere dine gamle termostater til nogle nye og mere energivenlige termostater? Vi kan varmt anbefale dig Danfoss Living Eco-termostater. Med de smarte termostater fra Danfoss kan du nemt justere varmen i dine radiatorer præcis efter dine behov, og derved kan du minimere energiforbruget, og få en økonomisk gevinst i sidste ende.

Læs meget mere om Danfoss Living Eco og alle de smarte funktioner lige her.

Slut med radiator-problemer

Udebliver varmen fra din radiator af en anden grund eller vil du gerne have ekspert-vejledning?
Ring til Dansk VVS og Klima på 50 777 999 eller book en håndværker online. Vi kan løse dine radiator-problemer, hvad enten det er en termostat, som ikke virker eller en radiator der banker.

Back To Top