fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Tagrender

SÅDAN RENSER DU DINE TAGRENDER

 

Når vi nærmer os foråret, er det tid til at rydde op efter vinterens efterladenskaber, såsom blade og grene, alt dette kan side sig i dine tagrender. De længere regnperioder betyder en yderligere belastning på husene efter vinterens frostperioder. Men hvordan kan du undgå, at de store regnskyl laver fugtskader? Læs med her og få svaret.

Hvad gør tagrender godt for?

Det er vigtigt at regnvandet kan løbe igennem dine tagrender. Derfor skal du sørge for at dine de ikke bliver stoppet til. Med rene tagrender kan man nemlig forhindre at din tilstoppede tagrende kan være skyld i ærgerlige fugtskader i sokkel og murværk. Samtidig forlænger du også tagrendernes levetid, når du passer godt på dem og får dem renset i tide.

Der skal håndkraft til at rense dit afløb

Den bedste og mest nænsomme måde at rense dine tagrender på, er ved at bruge god, gammeldags håndkraft. Så tag fat i stigen og på med vanten. Husk at du altid skal have sikkerheden i orden, når du arbejder i højden. Vær gerne to om arbejdet, så der ikke sker nogen ulykker.

Det bliver nemmere næste år, hvis du husker at sætte net på dine tagrender

Hvis du gerne vil undgå at skulle arbejde efter “same procedure as last year”, så er det en god idé at sætte net på dine tagrender. Det er både simpelt og billigt.
Efterse gerne dine tagrender både forår og efterår, og rengør dem efter behov. Så bliver arbejdet nemmere og knap så omfattende næste gang, du skal trække i arbejdstøjet for at få renset dit vand afløb.

Få flere gode tips

Kig forbi vores blog for at se flere gør-det selv opslag. Dansk VVS og Klima har opslag omkring, hvordan du bedst sikre dig mod vandskader, hvordan du kan spare penge ved brug af en ny termostat, hvordan du kan tjekke om dit toilet løber, og meget mere. Se bloggen her.

Back To Top