fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Spar penge

Spar penge i hverdagen med simple ændringer

Spar penge på små simple ændringer i dit hjem! Er du opmærksom på energibesparelser og forbruget i din bolig? Med små, simple ændringer kan du i sidste ende få store besparelser på dine regninger. Her får du fem nemme sparetips, som du kan gøre brug af allerede i dag.

  1. Spar penge ved at udskifte dine gamle termostater

Hvis dine radiatorer har termostater, som er over 10 år gamle, kan du med fordel udskifte dem og spare op mod 23% på energien.

Hos Dansk VVS og Klima er vi stor tilhænger af Danfoss Living Eco-termostater, som kan indstilles lige præcis efter dit behov – og så kan de styres via smartphone, hvilket gør det nemmere for dig.

Der kan være meget at hente på varmeregningen ved at tilpasse radiatorerne efter boligens behov. Med en natfunktion og en sænkning af varmen i dagtimerne, hvor man er på arbejde, kan man let tilpasse disse behov. Derfor er Danfoss Living Eco-termostater en investering, der hurtigt vil give dig energibesparelser.

Hvis du ønsker at få udskiftet dine termostater, kan du få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer hos Dansk VVS og Klima.

  1. Få et toilet med 2 og 4 liters skyl

En familie på fire personer skyller ud i toilettet rigtig mange gange i løbet af dagen. Og hvis man har et ældre toilet, som ofte har 8 og 10 liters skyl, kan man nemt hente store besparelser her.

I dag kan man nemlig få toiletter med 2 og 4 liters skyl. Det betyder, at du faktisk kan spare op mod 8 liter pr. skyl. Så her kan et nyt toilet hurtigt tjenes hjem igen.

Har du et toilet, der løber? Et løbende toilet løber også op i omkostninger og giver vandregningen vokseværk. Læs her hvordan du nemt sparer penge ved at fixe dit løbende toilet.

  1. Få en bruser med en vandbesparende funktion

En anden nem måde at spare penge på, er ved at udskifte din bruser til en model med sparefunktion. Du behøver faktisk kun at udskifte selve bruseren – og altså hverken armatur eller termostat. Denne løsning er derfor ret simpel at udføre på egen hånd.

  1. Spar penge ved skift til LED belysning

Hvis du ønsker at spare lidt på din elregning, kan du udskifte dine lyskilder til LED-pærer. Her vil du ikke kun opleve en besparelse på elregningen, men dine pærer vil også holde længere. Faktisk holder LED-pærer helt op mod 5 gange længere end en halogenpære. Så her er endnu en af de nemmere løsninger, som ikke kræver alverden at udføre.

Har du mod på at kaste dig ud i lidt el arbejde? Inden du griber fat i værktøjskassen, kan du læse med her*, for der er et par områder inden for el, hvor du bør rådføre dig med en elektriker.

Du kan også ringe til Dansk VVS og Klima på 50 777 999, hvis du ønsker sparring i forbindelse med el-arbejde. Vi har et dygtigt team af elektrikere, som kan hjælpe dig.

  1. Få en berøringsfri vandhane

En berøringsfri vandhane giver dig ikke bare besparelse – den giver dig også en bedre hygiejne på badeværelset. I dag er markedet for berøringsfrie armaturer vokset, og derfor er udvalget ret stort.

Du kan for eksempel tjekke denne berøringsfri vandhane fra GROHE ud.   

 

Vi deler gerne flere sparetips med dig

Hos Dansk VVS og Klima har vi mange gode idéer og forslag til hvordan du nemt kan spare penge på el, vand og varmeregning*. Mulighederne er mange og med individuel rådgivning kan vi finde det, som lige præcis du kan gøre for at skabe besparelser. Du er altid velkommen til at ringe til os på 50 777 999.

Kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig.

Back To Top