fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Belysning

Sådan passer du på dine lyskæder

Hvert år glæder mange danskere sig til at være med til at lyse gaderne op på de mørke vinteraftner. Der bliver skruet op for udendørs belysning – alt sammen for at sprede julestemning. Måske er du vant til sno julebelysningen rundt om træet og tænde for timeren, men det kan være en dyr fornøjelse at skulle købe nye lyskæder til vinterens juletraditioner hvert år. Læs med her, hvor du kan blive klogere på, hvordan du passer godt på dine lyskæder, så de kan holde i flere år. Der er nemlig penge at spare, hvis du blot passer godt på dine hyggelige lyskæder.

Inspiration til julebelysning

Der findes rigtig mange fine lyskæder, som du kan bruge til din julebelysning, og det behøver faktisk ikke at koste en bondegård. Du kan finde lyskæder, som koster 30 kr. Så faktisk kan du forholdsvis billigt pynte din have op. Vi har fundet lidt inspiration til julebelysning til dig. Se vores bud på nogle flotte og billige løsninger til din have:

Har du også fået lyst til at få installeret en lyskæde eller to i haven? Kontakt Dansk VVS og Klimas kundeservice på 50 777 999.

Skal du have julebelysning i din haven?

Hvis du fået lyst til at få sat julebelysning op i din have, vil Dansk VVS og Klima meget gerne hjælpe dig. Der er nemlig regler for, hvad du selv må installere af kontakter, når det gælder udendørs elektronik. Du kan ringe på 50 777 999 eller booke en VVS’er online her.

Back To Top