fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Lydløst toilet

Fordele ved et toilet med støjsvagt skyl  

Nu kan du få et lydløst toilet fra GROHE.

Et lydløst toilet – Euro fra GROHE, leverer et næsten lydløst skyl ved hjælp af dens Triple Vortex-teknologi. Med tre separate indvendige skyllekanaler dannes en cirkulerende strøm af vand i toilettet, der minimerer støj og skyller hele skålen. På den måde undgår du at vække hele huset, hvis du skal tisse om natten.

Så nemt kan det være at udskifte og vedligeholde et lydløst toilet

Du kan nemt og simpelt få dig et lækkert og nyt væghængt toilet. Denne støjsvage toiletskål fra GROHEs Euro-serie passer på alle eksisterende indbygningscisterner, og toiletskålen er tilmed både fleksibel og praktisk. Den er nemlig fremstillet med en antiklæbende belægning og en antibakteriel glasering, hvilket forhindrer snavs og bakterier i at samle sig i toiletskålen.

Toiletskålen monteres med skjulte fikseringer. Det gør også det nemmere at bevare de rene linjer i badeværelset. Designudtrykket forbliver elegant med denne helt nye teknologi. De skjulte fikseringer gør det også både nemmere og mere komfortabelt for dig at rengøre området omkring toiletskålen.


Overvejer du et væghængt toilet med en ny skål? Vi anbefaler 
Euro-toiletskålen fra GROHE. Her får du et støjreduceret, slidstærkt og hygiejnisk toilet til badeværelset. Køb det hos Dansk VVS og Klima – inklusiv montering – lige her.

Sænk lydniveauet til 18 decibel med et støjreduceret toilet

Står du over for en komplet badeværelsesrenovering? Hvorfor ikke vælge et støjsvagt toilet?
Er du mest til et praktisk og rengøringsvenligt væghængt toilet, kan du med fordel vælge GROHE indbygningscisterne; GROHEs nye Rapid SLX-cisterne.

GROHEs nye Rapid SLX-cisterne minimerer lyden fra væggen i forbindelse med toiletskyl. Cisternen, der fyldes med vand, er nemlig fremstillet med GROHEs støjreducerende teknologi, der reducerer støjen helt ned til 18 decibel. Samtidig er du stadig sikret et kraftigt og effektivt skyl.

Fordelene ved indbygningscisternen fra GROHE stopper ikke der, for cisternen er fremstillet med tilslutninger, der er klar til både el og vand. Det betyder med andre ord, at du enkelt kan erstatte og opgradere et standard-toilet med et dusch-toilet. Tjek eksempelvis Sensia Arena fra GROHE ud, som er et dusch-toilet med vandskyl.

Se også resten af vores store udvalg af toiletter fra de bedste producenter. Tag et kig på shoppen, hvor du som altid kan købe varen inklusiv montering.

Vælg en elegant toilet-trykplade i op til 12 forskellige farver

Mange gange kan trykpladen være med til lige at tilføre badeværelset den lille ekstra lækre detalje. Til indbygningscisternen fra GROHE kan du nemt finde den trykplade, der passer lige netop din stil. Trykpladerne er tilgængelige i hele 12 farver. Se udvalget af trykplader her hos GROHE.
Du kan dermed skabe et lækkert badeværelse, der elegant udtrykker netop din stil.

Er du klar til at udskifte dit toilet med et lydløst toilet fra GROHE? Kontakt os i dag og få et samlet tilbud, som passer til lige præcis dit badeværelse og dine behov. Bestil et tilbud og du har en pris retur indenfor 24 timer.

Back To Top