fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Jordvarmeanlæg

Hvad leder du efter i et varmeanlæg?

Har du taget stilling til, hvad du søger, når du skal finde et godt varmeanlæg? Har du taget stilling til, om det skal være fjernvarme, pillefyr jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde?

Det, der er vigtigt, er, at det er pålideligt og virker hver gang. Vi kigger efter energimærket, at kunne spare på energien for miljøets skyld men sandelig også for vores egen økonomi. Hvem holder i øvrigt af at komme hjem til koldt vand og koldt varmeanlæg…

Når det kommer til maskiner og apparater, der bare skal fungerer, plejer vi ikke at kigge alt for meget efter det gode design. Det plejer at være sekundært. Men det behøver det ikke være.

Nu kan du få et varmeanlæg, der både er pålideligt, virker og giver dig det varme hjem at komme hjem til samt varmt vand på anlægget…og så er det tilmeld lækkert og smart i designet. De intelligente funktioner giver dig en varmeoplevelse på en helt ny måde.

Bosch har produceret netop dette varmeanlæg; jordvarmepumpen, Compress 7001i LWM. Se vores tilbud her.

Bosch giver dig jordvarmeanlæg med:

 • Stabilitet 
 • Mindre varmeregning
 • Miljørigtig varmeløsning
 • Lækkert og smart design

Klik her: kig og find ud af den rigtige varmeløsning for dig.

Generelt om Jordvarmepumpen

At opvarme med jordvarmepumpe er energivenligt på sin helt særlige måde, fordi du bruger energien i jorden til at opvarme din bolig via radiator eller gulvvarme. Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, det kan det, fordi jorden indeholder en masse energi fra solens stråler. Det er særdeles oplagt at bruge netop den energi, der ligger omkring os, når det nu er tilgængeligligt og til fri afbenyttelse.

Teknisk set, handler det om, at opfange energien i jorden ved at lave forbindelse mellem huset og  jordvarmepumpen med nogle slanger, som graves ca. 90 cm ned i haven. Optimalt set, fylder anlægget ca. 2,5 – 3 m2 have pr. 1m2 opvarmet bolig, alt efter jordtype i haven. Når først forbindelsen fra jordvarmepumpen er lavet til radiator, gulvvarme og opvarmning af det varme vand i huset,, vil varmepumpen automatisk levere varme og varmt vand til dit hjem. Du bruger tilmed den oplagrede solenergi i din have miljørigtigt– helt uden forurening eller CO2 udledning.

At lave jordvarme er af flere årsager en særdeles god opvarmning af din bolig..

Klik her og læs mere om jordvarme.

Således danner du dig overblik over din jordvarmeanlæg

Et anlæg fra Bosch inkluderer et overskueligt farvedisplay med 5” touchskærm, som giver dig et  oversigtsbillede over varmepumpens nuværende tilstand og temperaturer.  Du kan derved også meget nemt justere og ændre et parameter fx varmtvandstemperaturen i anlægget. Displayet viser dig via ikoner de forskellige parametre. Du kan derved nemt og hurtigt justere varmepumpen via det store touch farvedisplay. Det er således indrettet, at du som bruger ikke har behov for at bruge vejledninger. Det er automatisk og let at anvende.

Jordvarme styrer du også, når du ikke er hjemme

Da Jordvarmepumpen Compress 7001i LWM fra Bosch har et indbygget internet gateway modul, kan du forbinde et netværkskabel mellem din boligs router og varmepumpen. Via en app fra Bosch kan du nemt overvåge og justere de vigtigste parametre via denne app på din smartphone. Det intelligente varmestyringssystem EasyControl, har du også mulighed for at anvende.

Økonomisk i brug

Jordvarmepumpen, Compress 7001i LWM består af optimalt energieffektive komponenter, der under bedst gunstige forhold bruger et minimum af elektricitet og skaber mest mulig varme.. Derved opnår pumpen energimærke A+++ på grund af den mest effektive udnyttelse af energien. Du har med Compress 7001i LWM optimal balance mellem effektivitet, kvalitet og økonomisk investering.

Aldrig mangel på varmt vand med et jordvarmeanlæg

Det dejlige varme og lange bad har du fint mulighed for med Compress 7001i LWM. Anlægget er nemlig udstyret med en 190 liters rustfri varmtvandsbeholder med en god isolering, der sikrer stor energieffektivitet. Samtidig er energitabet reduceret til et minimum. Hygiejnen er sikret ved, at beholderen er lavet af rustfrit stål, som bevarer vandkvaliteten på det vand, der løber ind i beholderen. Inde i beholderen sidder en rustfri varmespiral, som med sin størrelse sikrer en hurtig og energieffektiv genopvarmning af vandet. En ekstra sikkerhedsforanstaltning i varmepumpens avancerede reguleringssystem, giver mulighed for at aktivere et anti-legionella program, der kører en rensning af beholderen.

Din indflydelse på design

Compress 7001iLWM eksisterer i to designs: STANDARD og SMART DESIGN.

STANDARD ligner et køleskab med en front i med hvidlakerede stålplader.

SMART DESIGN har et mere eksklusivt design med hvide glasfronter.

Begge designs har afrundede ”hjørner” – Varmepumperne fremstår derved i blødt nordisk look.

Fordele ved jordvarme

 • Effektivt og besparende
  Mindst mulig elektricitet anvendes og sørger for, at jordvarmepumpens varmeafgivelse er  tilpasset dit varmebehov. Reduceret varmetab, da Compress 7001iLWM er effektivt isoleret.  Det øger effektiviteten og ses som økonomisk gevinst på elregningen.
 • Stabilitet og velvære
  Uanset vejr og vind, afgiver jordvarmepumpen masser af varmt vand. Det skyldes det store moduleringsområde. Jordvarmepumpen indeholder 300 liter vand stabilt på 40 graders varme.
 • Nem at bruge og flot design
  Du kan nemt bruge touchskærmen på beholderens front, hvor du let kan justere temperaturen og andre parametre. Det flotte design og den nemt tilgængelige touchskræm, giver dig et godt overblik over varmepumpens status og data.
 • Energirigtig og tilpasses dig og dit hjem
  En jordvarmepumpe med energimærke A+++ med minimal udledning af skadestoffer – helt miljørigtig.  Hygiejnisk rent vand, fordi den rustfri beholder og det anti-legionella program prioriterer vand i god kvalitet. Compress 7001i LWM kan tilsluttes flere forskellige opvarmningssystemer af både nyere og ældre dato..
 • Optimalt lydsvag
  Den isolerede kølekreds-/boks sikrer en jordvarmepumpe med lydsvag drift.
 • App sikrer intelligent design
  Den kendte kvalitet fra Bosch får du selvfølgelig også i dette produkt. Hertil får du en varmepumpe med nyeste teknologi tilgængeligt på markedet netop nu.

 

Skal du have jordvarmeanlæg?

Du kan få et uforpligtende tilbud hos os, hvis du vil i gang med at sikre dig et jordvarmeanlæg. Din henvendelse vil bliver besvaret inden for 24 timer på alle hverdage.

Du er også velkommen til at ringe til os på 50 777 999 eller kontakte os online her. Vi er klar til at hjælpe dig.

Back To Top