fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
gulvvarme setup

Virker dit GULVVARME ikke?

Hvad gør du, hvis du har gulvvarme problemer? Varmesæsonen banker på døren, og det er tid til at tænde op for varmen, så du ikke går og fryser i dit hjem. Men hvis gulvvarmen ikke virker kan det være et problem. Læs med her, hvor vi deler gode råd til at få gang i varmen igen.

Sådan opstarter du systemet, når din gulvvarme ikke virker

 1. Kontroller vandstanden og trykket i anlægget, som aflæses på manometeret – hvis vandstanden er for lav, fyldes der vand på til det korrekte niveau, som typisk er 1,5 til 2 bar.
  2. Tænd for gulvvarmestyringen.
  3. Nu kan pumpen tændes. Kontroller derefter, at den kører.
  4. Tjek op på om dine rumtermostater fungerer og er forbundet med gulvvarmestyringen.
  5. Vær opmærksom på, at der ved et gennemkoldt hus vil gå længere tid, før huset når op på den ønskede temperatur.

Er du i tvivl, kan du kontakte os på 50 777 999

Problemer med gulvvarme kan ske af flere årsager

Det kan give noget af et koldt gys, hvis du en morgen må konstatere, at din gulvvarme i badeværelset ikke virker. Der kan desværre ofte opstå fejl på et gulvvarmesystem, som kan være svære at identificere og rette op på.

Hvis du har problemer med gulvvarme, kan det f.eks. skyldes luft i rørene, hvis vandstanden har været for lav på anlægget. For at afhjælpe problemet skylles anlægget igennem og fyldes op igen til det ønskede niveau på 1,5 til 2 bar. Det kan også være, at pumpen har sat sig fast som følge af, at anlægget har været slukket over sommeren. I sådanne tilfælde bør du kontakte os og få en af vores håndværkere til at se på det.

Har du ikke mod på at gøre-det-selv, kan du nemt få styr på din gulvvarme med hjælp fra en af vores dygtige VVS-montører. Du kan hurtigt og trygt booke en af vores håndværkere til et gulvarmetjek. Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse dine problemer med gulvvarme – så du igen kan få varme under fødderne.

BOOK EN AF VORES VVS-MONTØRER TIL ET SERVICEBESØG eller RING TIL OS PÅ 50 777 999 , hvis du har brug for VVS-hjælp til gulvvarme. Se hvor vi kører ud på servicebesøg. Du kan få besøg af vores håndværkere helt frem til kl. 20 på hverdage.

Oplever du problemer med gulvvarme betyder det ofte:
at gulvvarme i badeværelse ikke virker
at varmen i gulvet ikke er høj nok
at gulvvarmesystemet ikke varmer op hurtigt nok

Sådan udfører du selv et servicetjek:

Du kan med fordel selv lave et lille service-tjek på dit anlæg over vinteren. Få et par gode fif her:

 1. For at opretholde alle funktioner på dit gulvvarmeanlæg, er det en god ide, at du løbende tjekker, at vandstanden på anlægget er stabil.
  2. Kontrollér at der er batterier på dine rumtermostater, så de kan snakke sammen med anlægget. På den måde undgår du, at der bliver lukket unødvendigt ned for et rum.

Hvis der skulle opstå problemer med din gulvvarme, kan du hos Dansk VVS og Klima altid booke en håndværker til et gulvvarmetjek.

Få VVS-hjælp til tilslutning af gulvvarme

Overvejer du at få installeret gulvvarme i dit hus? Vi er klar til at hjælpe dig. Hos Dansk VVS og Klima har vi nemlig mange års erfaring med tilslutning af gulvvarme i private hjem.

Hvis du oplever problemer med, at din gulvvarme ikke virker, eller hvis der opstår fejl på systemet, kan du altid booke en af vores håndværkere eller kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Back To Top