fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Gulvvarme styring

Opgradér din GULVVARME STYRING

Skal du have opgraderet din nuværende gulvvarme styring?

Ønsker du at modernisere dit nuværende gulvvarmesystem? Så kan du muligvis frygte, at det kan være tid til at brække dine gulve op for at kunne opgradere dit gamle system? Det kan være en større udgift og et omfattende projekt at ligge helt nye gulvvarmerør i hele ens bolig. Men faktisk kan problemer med gulvvarme i 80 % af tilfældene løses ved at opgradere på din nuværende gulvvarme-styring med en ny kontrolenhed og nye rumtermostater.

Er det tid til ny gulvvarme styring?

Hvis dine termostater ikke længere regulere varmen i rummene eller telestaterne ikke længere snakker sammen med styreboksen, så kan det være tegn på at styringen ikke virker.
Oplever du overstående problemer med din styring på gulvvarmen, så kan det være en god løsning at opgradere til Roth Touchline gulvvarme system. Denne løsning er en langt billigere og lettere måde at få opdateret dit nuværende system på bare få timer.

Dansk VVS og Klima kan tilbyde dig en komplet pakkeløsning fra Roth*, hvor det er muligt at opgradere din gamle gulvvarme styring.

Byt til nyt med Roth Touchline-gulvvarmesystem

I stedet for at bryde dine nuværende gulve op og ligge helt nye gulvvarmerør ind, kan du med en smart pakkeløsning fra Roth* løse problemet med en defekt styring på din gulvvarme. Du kan tilmed få det moderne look og de smarte funktioner på din styring, som du har manglet.

Har du på dit nuværende system rumtermostater med fastledning, kan du uden problemer få skiftet til trådløse Roth Touchline rumtermostater.

Med Roth Touchline-gulvvarmestyring får du:

  • Øget komfort
  • Bedre varmeregulering
  • Energisparende funktioner
  • Styring af din gulvvarme via en app, hvor du kan regulere varmen i hvert rum, selvom du ikke er hjemme og mange andre smarte funktioner
  • Rumtermostater i et smukt enkelt design, som passer ind til resten af din boligindretning

Roth gulvvarme styring giver dig mulighed for smart styring, så du kan regulere gulvvarmen fra din smartphone. Derudover kan du vælge flere forskellige designs på rumtermostaterne, så de passer til stilen i din bolig.

Tilslutning af gulvvarme

Når du har fundet den pakkeløsning, som passer til dine ønsker for opgradering, er du klar til at booke en Dansk VVS og Klima-montør:

  1. Du booker montøren i hans online kalender, og vælger selv tiden, hvor det passer bedst for dig.
  2. Vi medbringer alt, hvad det kræver for at opgradere din nuværende gulvvarmestyring, og står for den komplette tilslutning
  3. Vores montør sørger altid for, at du er sat godt ind i dit nye Roth Touchline-system.

På få timer får VVS-montøren skiftet kontrolenheden, termomotorer og rumtermostater, som i mange tilfælde kan være årsagen til, at der påstår problemer med din gulvvarmestyring.
Opgraderingen er både en økonomisk og tidsmæssig bedre løsning.

Hos Dansk VVS og Klima kan du få et skræddersyet tilbud, som matcher præcist dine behov. Der findes nemlig pakkeløsninger ud fra det antal rum, som du ønsker at opgradere til Roth Touchline.

Læs mere om hvordan Roth gulvvarmestyring kan hjælpe dig her.

Skal Dansk VVS og Klima opgradere din gulvvarme styring?

Er du blevet interesseret i Roth Touchline*? Så giv os et kald på 50 777 999 eller få et uforpligtende tilbud. Vi kan tilpasse en løsning, så det passer præcis til dine behov.

Vi glæder os til at kunne servicere dig.

Back To Top