fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Grohe brusesystemer

Skab luksus med GROHE-BRUSESYSTEMER

I dag er der mere og mere fokus på, at badeværelset også skal være et oplevelsesrum. Badeværelset er ofte det første rum, man besøger om morgenen, og det sidste rum man slutter dagen af med inden sengetid. Selvfølgelig skal det være et skønt rum at være i, og det kan det blive med GROHE brusesystemer.

Derfor vil vi se nærmere på de mange muligheder, du har for at opgradere badeværelset med et brusesystem fra GROHE. Vi er store tilhængere af GROHE Euphoria Smartcontrol-serien, som har ry for at gøre morgenens bad til dit livs bedste… og hvem kan sige ’nej tak’ til det?

Fordele ved GROHE brusesystemer

GROHE er et brand, der kendetegnes ved at have fokus på både kvalitet, design og nytænkning. Det er det ideelle for dig, som ønsker at gøre dit badeværelse til et oplevelsesrum.

GROHE Euphoria-brusehoved

Det særlige ved GROHE Euphoria, er det store brusehoved, som er specialdesignet, så du får termostat, hovedbruser og håndbruser i én løsning. Hovedbruseren fås med en diameter på op til 190 mm. Både hovedbruser og håndbruser er anerkendt for den luksuriøse Rain Spray-funktion, som fuldender badeoplevelsen.

Med GROHE-brusesystemerne får du et skønt mix af brusemuligheder, som imødekommer hele familiens behov. Samtidig er der flere indstillingsmuligheder for vandstyrken: Lige fra den blide bruseindstilling til det afslappende søndagsbad og til den hårde styrke, som er ideel til en hurtig hårvask mandag morgen. Men det bedste er, at du kan indstille dine helt egne præferencer og få præcis den badeoplevelse, du ønsker.

GROHE Smartcontrol brusetermostat

For at opnå den maksimale komfort har GROHE udviklet deres Smartcontrol brusetermostat, der taler sammen med brusehovedet. Det er lavet i et stilrent og sikkert design, der vil holde i mange år. Med GROHE SmartControl får du en innovativ bruser. Du får tilmed funktionen til at justere både volume og temperatur på vandet. Med enkelte tryk kan du justere mellem dine foretrukne spray-funktioner eller skifte mellem hoved- og håndbruser. Du kan sågar pause vandet et øjeblik, når du f.eks. skal sæbe dig ind. Du vender hurtigt tilbage til din bruseindstilling med et enkelt tryk på en knap.

GROHE har endvidere sørget for, at termostaten er lavet med en overkogningssikring. Så er du sikret, at vandet holder samme temperatur. Samtidig bliver selve termostaten aldrig for varm. Læs mere om alle mulighederne med et brusesystem fra GROHE her.

Vi tilbyder pakker med alt fra indbygningsarmatur til store runde brusehoveder og de velkendte håndbrusere sammen med de smarte og teknologiske termostater. Der er noget til enhver stil på badeværelset, som vil løfte oplevelsen til et helt nyt niveau.

Er du interesseret i GROHE-brusesystemer? Bliv inspireret her. Du kan bestille varen og samtidig booke en tid til installation i vores kalender. Levering og montering er ALTID med i prisen.

Opgradér dit badeværelse med GROHE Brusesystemer allerede i dag

Vi sidder klar på 50 777 999, hvis du har spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om eller hvis du gerne vil bede om et tilbud. Du kan også benytte chatten, som du finder nederst i højre hjørne.

Back To Top