fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Danfoss Living Eco

DANFOSS ECO TERMOSTAT

Danfoss Living ECO termostat kan give dig store besparelser

Vidste du, at der kan være rigtig mange penge at hente ved at skifte de gamle termostater ud på dine radiatorer med en Danfoss Eco termostat? I dag findes der nemlig smarte termostater fra Danfoss Eco.

Læs med og bliv klogere på, hvad de smarte termostater fra Danfoss Living kan, og hvorfor der er nemme besparelser at hente på dit varmeforbrug.

Hvad kan en termostat fra Danfoss Living ECO

Med en elektronisk termostat fra Danfoss Living Eco, kan du styre alt fra en app på din smartphone.

Du får en masse smarte funktioner i en termostat fra Danfoss, og den kan indstilles efter dine behov og din hverdag, så du kan hente besparelser på din varmeregning. Faktisk kan du opnå besparelser på helt op til 23%.

Hos Danfoss.dk kan du se, hvad Danfoss Living-systemet vil kunne give dig af besparelser – blot ved at udskifte den gamle termostat.

Med Danfoss Living termostat installeret i din bolig får du:

  • Dag/natprogram. Du kan indstille termostaten til at sænke temperaturen om natten og i dagtimerne, når du er på arbejde. Så bruger du ikke energi på at varme huset op, når du alligevel ikke er hjemme. Samtidig er der varmet op, når du kommer hjem fra arbejde igen.
  • Ferieprogram. Her kan du sænke temperaturen i hele huset, mens du er væk på ferie. Du kan indstille systemet til at varme huset op, til du er hjemme igen. Alt du skal gøre, er at indstille din afrejse- og hjemrejsedag.
  • Registrering af åbent vindue. Termostaten vil registrere, når et vindue bliver åbnet og skruer dermed ned for varmen, så du undgår varmespild. Termostaten sørger også for at skrue op for varmen igen, når vinduet er lukket.

Alle funktioner og programmer kan justeres, så de passer til dine ønsker og behov.

Der er virkelig mange fordele ved at have termostaten installeret på din radiator. Der vil selvfølgelig være en omkostning ved at investere i en ny termostat, men ved en samlet besparelse på din varmeregning kan det hurtigt tjenes ind igen.

Skal du have Danfoss Living i din bolig

Ønsker du at få udskiftet dine termostater til de smarte Danfoss Living-termostater?
Så nemt er det at udskifte termostater på dine radiatorer:

  1. Afmonter først de gamle termostater fra dine radiatorer
  2. Find den rigtige adaptor og monter den derefter på ventilen
  3. Monter nu din nye Danfoss Livning termostat. Drej termostaten rundt, til du hører et klik
  4. Download Danfoss Eco appen til din smartphone og indstil nu dine termostater efter dine behov

 

Du er velkommen til at kontakte Dansk VVS og Klima på 50 777 999 eller online, hvis du har brug for vejledning til at spare penge på dit energiforbrug eller hvis du ønsker hjælp til montering af de nye termostater. Du kan også få et tilbud på udskiftning af dine gamle termostater til Danfoss Living ECO. Så sørger vi for udskiftning og installation af termostaterne.

Back To Top