fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
BWT Perla Home blødgøringsanlæg

Undgå BAKTERIER I dit DRIKKEVAND

Sådan undgår du bakterier i vandet med et BWT filter.

Bor du i et område med bakterier i dit vand? Eller har du oplevet at blive frarådet at drikke vandet fra din vandhane for en periode. Det kan for eksempel skyldes, at der er tegn på forurening i vandet. Bakterier i dit vand kan betyde, at du skal koge vandet, inden du drikker det eller bruger det til madlavning, opvask eller kaffebrygning.

Har du oplevet overstående? Eller ønsker du bare at undgå at komme i en lignende situation, hvor der er fundet bakterier i det vand, som du drikker? Så har vi en fantastisk løsning til dig.

Med et BWT ”AQA DRINK FILTERED WATER CARE”-vandfilter installeret under din vask, fjerner du bakterier og reducerer pesticider i dit vand. Derved sikrer du kvaliteten af dit drikkevand døgnet rundt. Et vandfilter kan opfange 99,9999 % af bakterierne.

Det er så simpelt at få monteret et BWT-filter under køkkenvasken og tilsluttet til din vandhane.

BWT-filter er en god sikkerhed for rent drikkevand

Der kan være flere grunde til, at vi i Danmark kan blive frarådet at drikke vandet fra vores køkkenhane. Drikkevand kan nemlig indeholde stoffer, som kan være sundhedsskadelige for mennesker. Der kan bl.a. være fundet bakterier fra overfladevand eller fra kloakvand.

Lokale vandforsyninger holder løbende kontrol med vores drikkevand for at sikre et sundt miljø. Men der kan dog opstå forhold i vandet, som ikke er sunde for os at indtage. F.eks. pesticider eller bakterier i vores vand. Lige præcis at indtage sundhedsfarlige stoffer fra drikkevandet har BWT ønsket at fjerne. Det minimerer risikoen for indtagelse af bakterier i det vand, som kommer fra vores køkkenhaner.

Et BWT-filter med mange muligheder

De tre filtre som kan tilsluttes under din vask, har hver deres funktion, og giver dig derfor muligheden for at tilføje eller fjerne lige præcis det, som du ønsker:

  • AQA DRINK MAGNESIUM MINIRALIZED WATER* – Tilføjer magnesium og fjerner klor, kobber, bly og nikkel
  • AQA DRINK MAGNISIUM MINERALIZED WATER PROTECT* – Tilføjer magnesium, fjerner kalk, klor, kobber, bly og nikkel
  • AQA DRINK FILTERED WATER CARE* – Fjerner klor, bakterier, vira og mikroplastik samt reducerer pesticider

Overstående filtreløsninger fra BWT giver altså ikke kun muligheden for at fjerne bakterier i dit vand, men det er også muligt at tilføje mineralet magnesium.
”AQA DRINK MAGNESIUM MINIRALIZED WATER”-filter tilføjer magnesium, som giver smagfuldt drikkevand direkte fra din vandhane. Filteret fjerner tilmed også klor, som ofte kan påvirke smagen og lugten af vandet.

Ønsker du at fjerne bakterier i dit vand, tilføje mineralet magnesium eller fjerne klor, så kan du montere et BWT-filter under din vask, og få drikkevand, som du kan lide det.

Lad Dansk VVS og Klima stå for installation af dit BWT-filter

Når du skal have installeret et BWT-filter under din vask, skal du samtidig udskifte din vandhane til en som fungerer sammen med dit BWT-filter. BWT har i samarbejde med GROHE produceret tre vandhaner, som passer til konceptet.

De tre vandhaner er: Mono, Urban og Loft. Vandhanerne kan købes i en samlet pakke inkl. et filter samt montering hos Dansk VVS og Klima*.

Du kan finde de tre filtre hos Dansk VVS og Klima her.

Ring til os på 50 777 999, hvis du har spørgsmål til de nye BWT-filtre. Du kan også få et tilbud*, hvor vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Få mere inspiration til bedre vand med et BWT anlæg

Hvis du ønsker at få det bedste vand i din bolig, kan du læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvilke fordele kalkfrit vand har for dig

Back To Top