fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content
Berøringsfri armatur

BERØRINGSFRIT ARMATUR

Du kender det berøringsfrie armatur fra offentlige steder, hvor du skal vaske hænder. Nu er tiden inde til, at du også kan få og måske bør installere disse smarte indretninger ind i dit eget hjem. Der er nemlig store fordele ved også at kunne bruge berøringsfrie armaturer hjemme i familierne. Priserne er endda meget rimelige og overkommelige, og så kan du vælge mellem forskellige typer i forskellige prisklasser.

Vi kan hjælpe dig, hvis du vil anskaffe dig en berøringsfri vandhane allerede nu.

Her er fordelene ved et berøringsfrit armatur:

Kan bruges i alle vådrum

Om det er montering i badeværelse, køkken eller bryggers, vil det være til lige stor fordel og gavn.

Hygiejnen er i fokus

At undgå berøring med armaturet ved håndvask eller vask af mad, gummistøvler eller tandbørsten, giver den bedst mulige hygiejne. Du mindsker risikoen for bakteriesmitte, hvilket både er godt for hygiejne og helbred for alle, der bruger armaturet.

Vandsbesparelse

Vi lader ofte vandet løbe, når vi står ved håndvasken og børster tænder, vasker hænder eller afvasker madvarer. Med det berøringsfrie armatur, vil du opleve, at vandstrålen stopper automatisk, når sensoren ikke registrerer bevægelse under vandhanen. På den måde kan du automatisk spare penge og være med i den miljørigtige vandbesparelse. Selv en lille besparelse i det daglige kan mærkes i det lange løb.

God – Bedre – Bedst !

Når du skal vælge den bedste løsning for dig, er det vigtigt at have et udvalg. Her er derfor vores tre bedste bud på gode varianter af GROHE’s berøringsfrie armaturer:

GOD – HansGROHE Focus

Egenskaberne ved dette berøringsfrie håndvaskarmatur er først og fremmest et smart skinnende udseende med flot blank overflade. Dine håndbevægelser ved vandhanen registreres af en infrarød sensor, så vandet løber, når du har behov for det. Vandtemperaturen justeres med det lille håndtag, som sidder på højre side af vandhanen. Se den i vores shop her.

BEDRE – GROHE Eurosmart Cosmopolitan

Elegant og klassisk udseende berøringsfrit armatur til badeværelset. En infrarød sensor sørger for at styre vandet efter dit behov. Der er fokus på energibesparelse og vandforbruget via GROHE EcoJoy funktionen. Den energibesparende teknologi er indrettet så smart, at batteriet holder op til 7 år. Se den i vores shop her.

BEDST – GROHE Eureco Cosmopolitan E

Designet er enkelt og særdeles elegant, hvilket er typisk i Eureco serien fra GROHE. En infrarød sensor gør selvfølgelig håndvaskarmaturet berøringsfrit . Herudover er der temperaturbegrænsning, som kan justeres. Batteriet har ved 150 aktiveringer om dagen ca. 7 års levetid. Se den i vores shop her.

Opgrader dit vådrum, badeværelse eller køkken med denne nye og lækre miljørigtige teknologi, som er indbygget i det berøringsfrie armatur

Ring til  50 777 999, hvis du har spørgsmål eller klik her hvis i vil booke en VVS’er online. Du kan også bede om et tilbud.

Back To Top