fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Akut og professionelt VVS-arbejde udføres i Søndersø og omegn

Kontakt os i dag, hvis du har VVS-arbejde, der skal udføres, og som kræver en autorisation. Vi er autoriserede VVS-installatører, der brænder for vores fag.

VVS-installatør i Søndersø

Hvis du har behov for at få en VVS-installatør til at komme ud på din privat- eller virksomhedsadresse i Søndersø eller omegn, så er vi de rette håndværkere til at hjælpe dig. Vi er et hold af VVS-folk, som er meget passionerede omkring VVS, og at arbejdet bliver udført korrekt og til tiden.

Få professionelt VVS-arbejde udført i Søndersø

Uanset hvem af vores VVS-folk du får ud på din adresse, kan du altid regne med, at VVS-arbejdet bliver udført professionelt og inden for de aftalte rammer. Vi svarer på dine henvendelser, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at få afklaring på de spørgsmål, du end måtte have.

Vi gør også vores ypperste for at overholde deadlines og aftaler, hvor vi samtidig vægter den gode service utrolig højt. Desuden kan du naturligvis også altid regne med en god og høj kvalitet, når du har os til at udføre arbejdet. 

Hvad kan vi hjælpe med i Søndersø?

I Søndersø kan vi hjælpe med praktisk talt alt inden for VVS. Det kan være installation eller reparation af vandrør til badeværelse, køkken eller bryggers, ligesom vi kan lave andet VVS-arbejde. Uanset hvilken opgave, som du står med – så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi et godt tilbud til dig.

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Har du akut brug for VVS-arbejde i Søndersø eller omegn?

  Hvis du har brug for akut hjælp til VVS-arbejde i Søndersø eller omegn, så kan vi sagtens hjælpe dig. Hvis du kontakter os, kommer vi ud til din adresse hurtigst muligt, og du kan ofte forvente, at vi kommer inden for få timer. Vi har nemlig fast base i den nordvestlige del af Fyn.

  Hvad koster VVS-arbejde i Søndersø?

  VVS-arbejde i Søndersø koster overordnet det samme som i resten af landet. Hvis du skal have udført en specifik opgave, er du velkommen til at kontakte os for at spørge om pris.

  Hvad er forskellen på en autoriseret og ikke autoriseret VVS'er?

  En autoriseret VVS’er må lave langt flere ting end en ikke-autoriseret VVS’er, og der er også meget højere fokus på kvalitet i det udførte arbejde selv på opgaver, der ikke kræver autorisation.
  For at få autorisation som VVS’er, er der en lang række krav, der skal opfyldes. Du kan se, om en VVS-virksomhed har en autorisation ved at slå virksomheden op i Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister.

  Back To Top