fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Din lokale VVS-Installatør på Tåsinge

Vi i Dansk VVS og Klima, står klar til at hjælpe dig, hvis du har en opgave som kræver en professionel VVS-installatør på Tåsinge. For selvom vi har hovedsæde i Odense, så er vi din lokale håndværker på Tåsinge. Vi kan udføre de fleste VVS-opgaver både når det handler om etablering af nye vand- og varmeanlæg og når det gælder reparationer af eksisterende VVS-installationer. Kontakt os endelig, så vi kan fortælle om, hvordan vi løser din VVS-opgave på bedst mulige måde. 

Ring på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Autoriseret VVS’er på Tåsinge – Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi har stor erfaring med et bredt udsnit af VVS-arbejde, og denne erfaring ligger til grund for al vores arbejde. Vi kan udføre det basale VVS-arbejde, såsom udskiftning af diverse blandingsbatterier, udskiftning af dit gamle toilet eller andre småreparationer, som du i princippet gerne må udføre selv, men som du måske ikke lige har mod på at stå med alene. Herudover kan vi også tage os af større opgaver såsom nyinstallering af mere klimavenlige og bæredygtige varmeanlæg. Vi glæder os til at høre om din opgave og så står vi klar med hjælp til VVS på Tåsinge, hvor du kan få glæde af vores service og kompetence.

Vi hjælper også med akut VVS-arbejde på Tåsinge med vores 24/7 service

Vi ’bor’ i Odense – lige i hjertet af Trekantområdet – og kan derfor også yde akut VVS-arbejde på Tåsinge. Så står du i sort uheld med en oversvømmelse, et vandrør der springer læk, manglende vand i hanerne, stoppede afløb eller andre opgaver der kræver en akut indsats, så ring til vores nummer, som har døgnåbent – hele året. Klik dig rundt på vores hjemmeside, så du kan danne dig et overblik over, hvad vi kan tilbyde af service.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvilket VVS-arbejde kræver autorisation?

  Når der udføres arbejde med installationer i din bolig som omhandler vand, afløb og gas, kræves det, at det er en autoriseret VVS-installatør, som udfører og står inde for, at arbejdet overholder gældende lovgivning.

  Hvad laver en VVS-installatør?

  En VVS-installatør tager sig af arbejdet med vand, afløb og gas. Vand og gas, og som sådan også afløb, hvis det netop ikke fungerer optimalt, kan forårsage store og også farlige skader. Det er derfor vigtigt at dette arbejdet netop udføres forsvarligt og at det opfylder alle gældende regler og love – og netop på dette område er en VVS-installatør ekspert.

  Brug for akut VVS?

  Står du med et akut VVS-relateret problem, så som et sprængt vandrør, manglede vand eller varme, stoppede afløb og kloakker, problemer med din gasinstallation eller ligefrem oversvømmelse, så er det vigtigt at du får tilkaldt en autoriseret VVS’er som vil afhjælpe det akutte problem inden skaderne bliver for store.

  Back To Top