fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Din lokale VVS-Installatør på Langeland 

Står du med en VVS-opgave, som kræver en autoriseret VVS’er på Langeland, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi er nemlig din lokale håndværker på Langeland og vi kan klare de fleste VVS-opgaver, om så det gælder nye installationer, hjælp til diverse problemer eller reparationer af eksisterende VVS-installationer. Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi løser din opgave på bedste vis. 

Ring på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Professionel VVS-installatør på Langeland – Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde, som ligger til grund for al vores arbejde. Så hvis der opstår problemer med dine VVS-installationer i for eksempel badeværelset eller køkkenet, så er det bare med at kontakte os, så finder vi en god løsning. Det samme gælder ventilation og varmeanlæg – det er vigtigt at disse basisinstallationer fungerer optimalt, for at sikre en god livskvalitet. Hvad enten du har brug for reparationer eller større nye monteringer, så står vi klar med hjælp til VVS på Langeland, hvor du kan få glæde af vores service og kompetence.

Vi hjælper også med akut VVS-arbejde på Langeland med vores 24/7 service

Dansk VVS og Klima holder til på Fyn, så vi kan hurtigt komme rundt i Trekantområdet, som er vores hovedområde. Derfor yder vi også akut VVS-arbejde på Langeland, hvis uheldet skulle være ude og du står med et sprængt vandrør, manglede vand eller varme, stoppede afløb og kloarker eller ligefrem oversvømmelse – så hav altid vores nummer ved hånden – du kan få fat på os hele døgnet – alle 365 dage.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig af service. Vi glæder os til at hjælpe dig!


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad er en autoriseret VVS'er?

  En autoriseret VVS’er skal leve op til tre grundlæggende krav: Virksomheden skal besidde de rette kompetencer og have en ansvarlig inden for autorisationsområdet, som her VVS. Virksomheden skal udføre egenkontrol ud fra et godkendt egenkontrolsystem. Dette egenkontrolsystem skal kontrolleres og godkendes af en kontrolinstans, som er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Denne eksterne kontrol, skal den givne virksomhed kunne dokumentere. Disse krav er indført af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø.

  Hvilket VVS-arbejde kræver autorisation?

  Når der udføres arbejde med vand, afløb og gas, kræves det at det er en autoriseret VVS’er som udfører og står inde for, at arbejdet overholder gældende lovgivning.

  Kan man selv sætte radiator op?

  Ja, du må gerne opsætte en radiator selv. Grundreglen for hvad du må udføre selv afhænger af, om der er en lukkeventil mellem din boligs grundlæggende vandinstallation og dét, som du ønsker selv at tilslutte eller udskifte. 

  Back To Top