fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS på Langeland, Tåsinge eller Faaborg med Dansk VVS & Klima

Hos Dansk VVS og Klima stræber vi efter at dække flere områder ind, når det kommer til effektiv VVS-hjælp. Vi har naturligvis et særligt fokus på Fyn, men vi har efterhånden udvidet os og dækker nu langt mere. Det gælder både flere områder af Jylland, men det dækker også over Langelang og Tåsinge. På samme måde kan vi nævne byen Faaborg, der ligger helt ude på den fynske kyst.

Hvis du bor et af disse steder, er du meget velkommen til at benytte dig af vores services. Vi er klar til at løse VVS-opgaver overalt på Langeland og Tåsinge, og det samme gælder Faaborg. Samtidig er vi aldrig længere end et telefonopkald væk, så selv hvis der er en smule distance fra vores base i Odense, så kan vi hurtigt forberede os til din opgave, når du fortæller nærmere om den.

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Vi er klar til at løse de mest almindelige VVS-opgaver. Det vil sige løsninger, der har med vand, varme, rør og afløb at gøre. Samt lidt mere. Du kan altid spørge nærmere ind til vores services, når du henvender dig. Ellers er der rigeligt information rundt omkring på hjemmesiden, som du er velkommen til at læse mere om. Udover almindelig VVS kan vi også hjælpe med alternativ energi. For eksempel kan du få nye installationer som varmepumpe, jord- eller solvarme. Det skåner miljøet, og det gør, at du kan spare en del penge i længden.

Uanset hvad du helt præcist er på udkig efter, så kontakt os gerne, hvis du vurderer, at vi kan hjælpe dig med noget. Vi er klar til at arbejde med VVS på Langeland, Tåsinge og Faaborg – du siger bare til, når du har brug for det!


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top