fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS i Otterup, Søndersø, Ejby og Vissenbjerg med Dansk VVS & Klima

Dansk VVS og Klima tilbyder VVS i Otterup, Søndersø, Ejby og Vissenbjerg – altid med god service, og altid til en god pris!

Vi holder nemlig til på Fyn og sigter efter at levere øens bedste VVS-arbejde. Det kræver en indsats, og den er vi klar til at give. Faktisk har firmaet eksisteret i en lang årrække, og det har givet brede kompetencer på mange forskellige områder. Det gælder naturligvis almindelig VVS, men også områder som ventilation og alternativ energi. Vores fokus ligger både på at reparere eksisterende dele, men også på at installere nyt. Alt afhænger af kundens behov, så hvis du ønsker VVS hos os, kan det være, at du allerede selv har en idé om, hvad du har brug for.

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Otterup, Søndersø, Ejby og Vissenbjerg er eksempler på byer, hvor vi kommer og laver VVS. Det gør vi faktisk overalt på Fyn, og også flere steder i Jylland. Derfor er du altså velkommen til at kontakte os, hvis du bor i en af disse byer og har noget, som du gerne vil have at vi ser nærmere på. Kontakt os på telefon eller igennem hjemmesiden – så kan vi lave en aftale. Hvis du har et akut problem, kan du altid ringe til vores døgnservice og få en hurtig løsning. Det gælder, når du har et problem, som simpelthen ikke kan vente, og som skal klares her og nu. I de fleste tilfælde er det dog ikke nødvendigt med en akut løsning, så her aftaler vi bare en tid, der passer begge parter.

Meget andet er der ikke at sige – kontakt os hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker en specifik service. Vi er klar med VVS i Ejby, Søndersø, Otterup og Vissenbjerg!


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top