fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Din lokale VVS-installatør i Langeskov

Dansk VVS & Klima holder til i Odense, men vi dækker naturligvis hele fyn. Det betyder også, at hvis du har brug for en VVS-installatør i Langeskov, så kan vi hjælpe dig. Hos Dansk VVS & Klima har vi mange års erfaring. Vi startede tilbage i 2009 og har derfor prøvet det meste. Vi tilbyder også hjælp med akut VVS-arbejde. Vi har døgnservice, og kan derfor hjælpe dig på alle tider af døgnet. Derudover er vi meget fleksible i forhold til besøgstider, så det passer ind i dit program. 

Hvis du har brug for en professionel VVS-installatør, så tøv ikke med at give os et kald på 50 777 999 eller ved at bruge vores kontaktformular. 

Hvis du har brug for en autoriseret VVS’er i Langeskov, så kan du roligt kontakte os. Vi har nemlig profesionelle og autoriserede VVS’er, og derfor kan vi klare de fleste opgaver. Vores kompetencer spænder bredt – vi tager os blandt andet af nye installationer på toilettet, VVS i dit køkken eller måske reparation eller udskiftning af rør. Derudover har vi også stor erfaring med ventilation og alternativ energi. Så går du og pusler med idéer om dette, så hjælper vi med glæde også her. 

Vi er din lokale VVS-Installatør i Langeskov

Er du på udkig efter en lokal håndværker i Langeskov, så er du kommet til det rette sted. Selvom vi har base i Odense, så er vi godt kendt på hele Fyn – derudover dækker vi også nogle områder af Jylland. Vi står altid klar til at hjælpe dig både med nye og akut opståede opgaver. Da vi holder til i Odense er vi centralt placeret, og derfor kan vi hurtigt rykke ud, hvis uheldet skulle være ude – dag og nat. 

Vi ser frem til at hjælpe dig!


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvilket VVS arbejde kræver autorisation?

  Hvis du skal arbejde med distributionsledninger i dit hus, eller alle former for arbejde med gas eller afløb, så er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, der udfører arbejdet. 

  En autoriseret VVS-installatør er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og lever op til de gældende krav og standarder.

  Hvad er en autoriseret VVS'er?

  Når man er autoriseret VVS’er betyder det, at man er uddannet VVS’er og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Det betyder også at din forsikring dækker i tilfælde af skader.

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS'er?

  Det er en rigtig god idé at vælge en autoriseret VVS’er, når du skal have udført VVS arbejde. På den måde er du sikker på at arbejdet lever op til gældende love og standarder, samt at din forsikring dækker ved eventuelle skader.

  Back To Top