fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Professionel VVS-installatør til alle opgaver i Kerteminde

Hvad kan vi hjælpe med i Kerteminde? Kontakt os, din lokale VVS’er og få hjælp til både akutte og planlagte opgaver.

VVS-installatør i Kerteminde

Står du med en situation, der kræver akut VVS i Kerteminde eller det nordvestfynske område, eller skal du have udført planlagt VVS-arbejde, så kan du finde svar på de eventuelle spørgsmål her.

Det første du skal være opmærksom på er, om problemet kræver øjeblikkelig hjælp fra en VVS’er. Akutte problemer kan for eksempel være vandstop, der ikke skyldes vandværket eller vandtilførslen udefra, læk eller ødelagte eller beskadigede installationer.

Har du akut brug for VVS-arbejde i Kerteminde eller omegn, er vi hos Dansk Klima & VVS altid klar til at rykke ud. Og selvom du er i tvivl, om det er akut, kan det godt svare sig at reagere hurtigt. Hvis du får løst problemet inden skaden vokser, kan der godt være penge at spare.

Få professionelt VVS-arbejde udført i Kerteminde

Påtænker du at få foretaget udskiftninger eller købe nye installationer til hjemmet, kan du tale med os, som VVS-installatør i Kerteminde. Det kan være, at du skal have en varmepumpe installeret eller toilettet udskiftet. Vores fagfolk er altid klar til at høre, hvad vi kan hjælpe med.

Inden du går i gang, er der måske nogle ting, du er usikker på. De typiske spørgsmål kan for eksempel være, dem du finder her under FAQ.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad er forskellen på en autoriseret og ikke autoriseret VVS'er?

  Du har helt sikkert hørt benævnelsen ”autoriseret VVS’er” før. Men hvad består det egentlig i?

  Autorisationen udstedes fra Sikkerhedsstyrelsen. Det er en sikkerhedsbegrundet godkendelse, som giver håndværkerne mulighed for at udføre bestemte opgaver, de ellers ikke kan eller må.

  For at opnå godkendelsen skal håndværkeren – i dette tilfælde VVS-firmaet – leve op til bestemte krav. I praksis betyder det blandt andet: Der skal være en fagligt kompetent og ansvarlig håndværker indenfor det konkrete område. Virksomheden skal kunne kontrollere og dokumentere en korrekt praksis og sikkerhed på området.

  Du kan finde et register over alle de autoriserede håndværkere via Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

  Hvad koster VVS-arbejde i Kerteminde?

  VVS-arbejde kan dække over mange forskellige opgaver, og derfor kan priserne også være ret forskellige. Hvad det angår, er Kerteminde naturligvis ingen undtagelse. Det nordvestfynske område er hverken billigere eller dyrere end resten af Danmark.

  Ved større serviceopgaver kan det altid svare sig at spørge efter et overslag eller indhente et tilbud. Det gælder naturligvis også på VVS-området. Du har mulighed for at kontakte os helt uforpligtende for et tilbud på din opgave.

  Back To Top