fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Find din autoriserede VVS’er i Otterup

Vi er klar til at hjælpe med professionelle løsninger og hjælp til alle opgaver i hele nærområdet.

Professionel VVS-installatør i Otterup

Har du brug for hjælp til VVS i Otterup eller omegn? Er der opstået problemer, som skal løses akut, eller tænker du, at det er på tide at få udskiftet de gamle installationer?

Hvad end opgaven er, kan vores professionelle VVS-installatører altid rykke ud og løse den. Det er også os, som du skal have fat i, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på arbejdet eller høre, om hvad du selv kan gøre.

Din lokale VVS-mand i Otterup

Den autoriserede VVS’er i Otterup kan hjælpe med alle opgaver indenfor vand, varme, ventilation og sanitet.  Hvis du vil søge råd eller for eksempel skal have lavet udskiftninger i installationerne, så er det den helt rette mand at spørge.

Måske har du også gjort dig nogle overvejelser om, hvad det indbefatter at hyre en professionel og autoriseret VVS’er. I så fald kan det måske hjælpe at læse svarene på nogle spørgsmål, der tit bliver stillet.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvornår må man selv klare VVS-arbejdet?

  Mange VVS-opgaver kræver særlig autorisation. Men faktisk er der også meget, du kan udføre selv, hvis du har det rette værktøj og lidt teknisk snilde. Typisk er det de ting, der er synlige og tilgængelige i rummet, du må lave noget ved. For eksempel må du gerne selv udskifte pakninger, blandingsbatterier og hele armaturer. Du må i udgangspunktet også gerne selv tilslutte en vask eller en radiator.

  Det er dog kun en tommelfingerregel. Er du i tvivl, om du selv må udføre opgaven, eller om du kan opnå det ønskede resultat på en forsvarlig måde, så bør du altid søge råd eller kontakte en professionel fagmand.

  Hvor finder jeg hjælp til akut VVS i Otterup?

  Uanset hvor du bor på Fyn, er hjælpen aldrig langt væk. I Otterup og omegn er vores professionelle VVS-installatører klar til at bistå med alt VVS-arbejde. Kontakt os hos Dansk Klima & VVS i dag og hør mere.

  Hvad koster en VVS'er i timen?

  VVS-branchen er alsidig, og der varetages mange forskellige opgaver. Omkostningerne og priserne kan derfor også variere, og måske være svære at få overblik over. Det bedste du kan gøre, er at kontakte os og høre mere til priserne samt indhente et direkte tilbud. Det er helt uforpligtende, og jo bedre du kan beskrive problemet eller opgaven, jo mere præcist kan vi sammen finde prisen.

  Back To Top