fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Din VVS’er i Assens og omegn

Står du og mangler en VVS-installatør i Assens eller omegn, så står vi klar til at hjælpe. Vi holder til i Odense, men kommer gerne rundt på hele Fyn. 

Når du benytter dig af vores VVS-service, er du altid sikret en kompetent, hurtig og effektiv hjælp. På grund af vores mangeårige erfaring og vores fokus på den individuelle kunde og opgave tør vi godt garantere et godt resultat – hver gang.

En autoriseret VVS’er i Assens

Når du skal have udført VVS arbejde i dit hjem, er det vigtigt, at du vælger en autoriseret VVS’er til at udføre opgaven. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt med de rette løsninger og ikke ender ud med et resultat, som på sigt kan give ubehagelige overraskelser. 

Vi kan tilbyde dig en lokal håndværker samt professionel VVS-installatør i Assens, som altid står klar til at hjælpe dig med at løse alt inden for blikkenslagerarbejde. Vi har viden om og erfaring med alt fra de helt store til de mindre VVS-opgaver og kan derfor altid sikre dig en god løsning.

Få hurtig hjælp til akut VVS-arbejde

Akut opståede VVS-problemer kan være utroligt generende, hvormed der ofte vil være brug for hurtig hjælp. Vores base i Odense sikrer, at vi hurtigt kan have en professionel VVS-installatør fremme på hele Fyn og i bl.a. Assens og omegn. 

Vi går meget op i at være tilgængelige og nemme at få fat i for vores kunder – derfor kan du også regne med os, når der er tale om mere akutte VVS-opgaver.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad laver en VVS-installatør?

  En VVS-installatør arbejder med vand, varme, ventilation og sanitetsteknik. Behovet for VVS-arbejde opstår derfor ofte i forbindelse med opførelse eller renovationer af badeværelser og køkkener, men også i forbindelse med akutte problemer i disse rum. 

  Hvad er en autoriseret VVS?

  En autoriseret VVS’er er færdiguddannet og har dermed godkendelse til at udføre arbejde omhandlende installationer med gas, vand og afløb. Det er derfor vigtigt at finde en autoriseret VVS’er, når du vil være sikker på at få en professionel og god service.

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Selvom meget VVS-arbejde er bedst at få udført af autoriserede og professionelle folk, findes der dog også en række arbejdsopgaver, som du på egen hånd må varetage. Eksempler på arbejde du selv må udføre er bl.a. tilslutning af brusearmatur og blandingsbatteri, udskiftning af pakninger mm.

  Back To Top