fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Erfaren og professionel installatør til alle VVS-opgaver i Assens

VVS-hjælp 24-7 i Assens. Håndværkere der kan rykke ud i hele nærområdet, når du har brug for det.

VVS-installatør i Assens med stor erfaring

Skal du bruge hjælp eller råd om VVS i Assens eller omegn? Hos Dansk Klima & VVS er vi din professionelle VVS-installatør i Assens, og er altid er klar til at løse både planlagte og akutte opgaver.

Hvad end det er små reparationer, udskiftninger eller hele installationer, så er det vores erfarne installatører og håndværkere, som du skal have fat i.

Alt indenfor vand, varme, gas og sanitet

VVS-området spænder vidt, og der er rigtig mange opgaver i hele boligen, hvor det kan være relevant eller påkrævet at have en professionel installatør inde over.

Der er mange, som har spørgsmål og overvejelser i forbindelse med VVS-arbejde. Typisk om hvad det betyder for dem som kunde, hvad det koster, eller om det er noget, som de kan løse selv.

Nogle af de typiske spørgsmål kan blandt andet være:

Hvornår må man selv klare VVS-arbejdet?

Det kan være svært at få overblik over, hvilke opgaver på VVS-området man selv kan eller må udføre. Simpelt udtrykt: Hvis det er direkte tilgængeligt, som for eksempel et vandhanearmatur eller en radiator, så er der gode chancer for, at du selv må udføre arbejde på det. Det kan være at udskifte pakninger eller håndvaske eller blandingsbatterier.

Inden du går i gang, er det altid godt at søge råd, læse mere udførlige regler eller spørger dig til råds. Der kan være omstændigheder, der gør, at det kræver autorisation, eller ikke er praktisk muligt med værktøjet, som du har til rådighed.

Hvor finder jeg hjælp til akut VVS i Assens?

Vi dækker Assens og hele Vestfyn, når det kommer til VVS. Vi har 24-7m service, og derfor er hjælpen aldrig langt væk, hvis du har akut brug for en VVS-mand i Assens. Vores professionelle håndværkere er altid klar til at rykke, når uheldet er ude.

Hvad koster en VVS’er i timen?

VVS-området kan indbefatte mange forskellige store og små opgaver, så derfor kan priserne også variere. Placeringen af det, der skal arbejdes på, kan også have indflydelse på, hvor mange timer, der er nødvendige. Jo bedre du på forhånd kan beskrive problemet eller opgaven, jo mere præcist kan prisen også bestemmes. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, så du kan få en idé om, hvor omfattende din opgave er.


    Bliv kontaktet inden for 24 timer

    Privat   Erhverv 

      Send venligst billede med af opgaven

    Back To Top