fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Har du brug for en akut VVS-mand i Vissenbjerg? Ring til os nu

Vi er en VVS-virksomhed, der servicerer kunder og virksomheder i Vissenbjerg og omegn. Du kan ringe eller skrive til os 24/7.

VVS-installatør i Vissenbjerg med stor erfaring

Bor du i Vissenbjerg på Fyn? I så fald kan vi sagtens hjælpe dig. Vi kører også gerne ud til kunder i de omkringliggende byer, da vi har en god arbejdsradius, fordi vi er placeret i den nordvestlige del af Fyn.

Hvis du tager fat i os, fordi du har brug for hjælp til VVS-installationer eller lignende, så kan du regne med at få god kundeservice, hurtigt svar og professionelt udført arbejde. Vi deler gerne ud af vores ekspertise, og vi har stor erfaring inden for andre ting end blot vandrør og afløb. Der er nærmest ikke dén opgave, som vi ikke kan løse. 

Alt fra vand, varme, gas og sanitet

Vi kan hjælpe dig, næsten uanset hvad du har brug for hjælp til. Det er kun autoriserede VVS-folk, der må arbejde med gasinstallationer. Da vi er autoriserede VVS-folk, kan vi hjælpe med både vand, varme, gas og sanitet. Udover gasinstallationer er der også mange andre ting, du ikke må lave selv, men det kan vi til gengæld klare for dig.

VVS-hjælp 24-7 i Vissenbjerg

Vi tilbyder akut VVS-hjælp i bl.a. Vissenbjerg, og du kan derfor ringe til os i weekender. Du kan altid ringe eller skrive til os 24/7. Der kan opstå mange pludselige VVS-problemer i hverdagen, som kan have stor indflydelse på ens dagligdag. Derfor tager vi naturligvis ud alle ugens dage og løser opgaver for dig. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Giv os et kald på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvornår må man selv klare VVS-arbejdet?

  Alt det VVS der ikke kræver autorisation, må du gerne lave selv. Det vil sige alt det vand-relaterede arbejde, som nemt kan klares ved, at installationen er fri/synlig. Det vigtigste er, at du kan lukke for vandet, og at installationen sidder efter afspærringsventilen. 

  Akut VVS i Vissenbjerg hvor?

  Hvor bor du henne? Hvis du bor i Vissenbjerg på Fyn eller i nærområdet, så kan du sagtens kontakte os for at få hjælp til dit VVS-arbejde. Vi er fysisk placeret på Fyn i det nordvestlige ‘hjørne’ af vores dejlige lille ø, men da vi ligger tæt på Middelfart, vil vi også kunne servicere dig, hvis du eksempelvis bor i Fredericia eller det østlige Jylland.

  Hvad koster en VVS'er i timen?

  Priserne på VVS arbejde kan varierer fra opgave til opgave, og fra VVS firma til VVS firma. Den endelig pris fastsætter vi, når vi kender opgavens omfang. Kontakt os og vi finder en god pris til dig.

  Back To Top