fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Lokal VVS-Installatør i Vejle og omegn

Vejle er en stærkt befolket by med mange husstande og virksomheder – heraf også et behov for VVS-hjælp engang imellem.

Vi er klar til at tackle de fleste VVS-opgaver, hvad enten der er tale om nye installationer, hjælp til diverse problemer og dermed også reparationer. Lad os fortælle lidt mere om, hvad vores service drejer sig om: Specifikt med henblik på VVS i Vejle.

Ring på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Professionel VVS i Vejle – Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Vi har masser af erfaring med VVS. Det kan du altså få gavn af, hvis du bor i Vejle. Tjek vores kontaktoplysninger og sig gerne til, når du har brug for hjælp. Problemer i badeværelset eller køkkenet skal aldrig være et langvarigt problem. Det samme kan siges om ventilation og varmeanlæg: Det er altid bedst, når boligen fungerer i bedste stand, og VVS spiller altid en vigtig rolle her. Hvad enten du har brug for reparationer eller nye monteringer, så er vi klar til at hjælpe. VVS i Vejle er en hovedydelse for os – også selvom vi godt nok holder til på Fyn.

Vi hjælper også med akut VVS-opgaver i Vejle & omegn 24/7 service

Dansk VVS og Klima holder naturligvis til på Fyn, men vi dækker faktisk meget mere end Fyn. Blandt andet Vejle, som er en væsentlig by med et højt indbyggertal. Beliggenheden i Trekantområdet gør det til et af Danmarks store metroområder. Derfor står vi gerne til rådighed, når der er brug for hjælp til VVS fra indbyggere i Vejle eller omegn. Og VVS spænder jo vidt – derfor kan vi hjælpe med alt fra stoppede afløb til mere seriøse problemer som sprængte vandrør og andet. Står du i et akut problem, så kan du læse mere om akut vvs her på vores hjemmeside.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS-installatør?

  Du skal vælge en autoriseret VVS-installatør, hvis du skal have lavet større tekniske VVS-opgaver. De typiske opgaver er faste rørsystemer, varmeanlæg og afløb. Derudover kræver det meste VVS arbejde i dag en autorisation, du kan derfor med fordel vælge en autoriseret VVS-installatør som Dansk VVS og Klima, vi er autoriseret og kan rykke hurtigt ud på din VVS-opgave.  

  Brug for akut VVS?

  Lige meget hvad tid på døgnet kan du ringe til Dansk VVS og Klima. Vi har vagttelefon som er åben 24/7 365 dage om året. Så står du med akutte VVS-opgaver, som sprængte rør, armatur eller håndvask som er gået i stykker, så tøv ikke med at kontakte en professionel.

  Hvor meget koster en VVS’er i timen?

  Vi kan ikke udspecificere vores timepris, da ingen opgave er ens. Der er flere faktorer der spiller ind: Er opgaven akut? Skal opgaven udføres af vores autoriseret VVS-installatører, og hvor omkostningsfulde materialer er der tale om. Derudover har tidshorisont og projektet størrelse også noget skulle have sagt. Men tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en super skarp pris til dit næste projekt.  

  Back To Top