fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Vi er din lokale VVS-Installatør i Ullerslev

Dansk VVS og Klima udfører VVS-arbejde på hele Fyn og i visse områder i Jylland. Vi har vores base i Odense, og er altså centralt placeret på Fyn – så vi kan hurtigt nå ud til dig, for at løse din opgave med VVS i Ullerslev. Vi vil gerne være din lokale håndværker i Ullerslev, og er klar til at sende en professionel VVS-installatør ud til dig, for at løse din opgave, stor som lille. Vi sætter pris på tillid og en tæt kunderelation, hvor vi først er færdige med arbejdet, når du er tilfreds.  

Vi besidder en stor ekspertise, som vi har opbygget gennem tiden, siden vi startede virksomheden i 2009. Vi er din autoriserede VVS’er i Ullerslev og du kan være sikker på, at vi udfører kvalitetsarbejde, der altid er lovligt udført og lever op til gældende krav og standarder. Så hvad end du står med store ny-installationer af grønne varmeanlæg, eller du blot skal have skiftet en gammel pakning, så vil vores VVS-installatør med glæde rykke ud for at hjælpe. Hos os vil du opleve, at vi er meget fleksible i vores arbejdstid, og vi kommer gerne, når du har fri til at lukke os ind, og vi kan sammen gennemgå opgaven, så der ikke opstår misforståelser.

Bare giv os et ring på 50 777 999, hvis du har brug for en VVS-installatør i Ullerslev eller brug vores kontaktformular.

Vi tilbyder døgnservice i Ullerslev

Det er også dette nummer, som du skal ringe til, hvis uheldet skulle være ude, og du står i vand til knæene i køkkenet, da du bare skulle ud efter en bid natmad. Vi har nemlig døgnservice ved akut VVS-arbejde. Ring dag og nat, weekend og ferier, vi er klar til at afhjælpe selv de mest sejlivede katastrofer. 

Vi glæder os til at tage imod dig hos Dansk VVS og Klima.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvilket VVS-arbejde kræver autorisation?

  Når der skal arbejdes på distributionsledninger i huset eller alle former for arbejde med gas og afløb, er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, der tager sig af dette arbejde. De er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og er dermed forpligtet til at leve op til gældende krav og standarder, så deres udførte arbejde betragtes som lovligt.

  Hvad er en autoriseret VVS'er?

  En autoriseret VVS er en uddannet VVS’er som godkendes af Sikkerhedsstyrelsen for at leve op til gældende lovgivning. Et VVS-arbejde udført af en autoriseret installatør betragtes dermed som lovligt og dækkes af din forsikring ved eventuelle skader.

  Kan man selv sætte radiator op?

  Ja du må gerne montere og tilslutte en radiator. Du må også ændre på centralvarmesystemer med centralvarme, dog kun hvis centralvarmen ender i en varmeveksler. Det er altid en god idé at rådføre dig med en professionel, så du er sikker på, at dit arbejde udføres forsvarligt.

  Back To Top