fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Bliv klogere på din VVS installatør i Tommerup

Der er mange opgaver i hjemmet, når det kommer til vand- og varmeforsyningen og installationer, som kræver hjælp fra en autoriseret VVS installatør. Til trods for at det er lovligt at udføre nogle opgaver på egen hånd, så vil de fleste installationer, og alt hvad der ikke er synligt, kræve at du kontakter en professionel til at udføre arbejdet for dig. 

Der er fordele ved at hive fat i din lokale håndværker, der blandt andet kan udføre akut VVS-arbejde, hvis det skulle blive nødvendigt. Hos Dansk VVS & Klima er vi din lokale VVS-installatør i Tommerup, og står klar til at hjælpe dig med alle opgaver inden for faget. 

Ring på 50 777 999 eller brug kontaktformularen til højre

Vi er din lokale håndværker i Tommerup og kan hjælpe dig med de flest VVS opgaver. Det er vigtigt, at du sikrer dig en professionel VVS-installatør, når du skal have hjælp. Det er bestemt ikke et sted, du skal spare, da fejl kan medføre store konsekvenser og yderligere omkostninger. 

Få den rette hjælp med en autoriseret VVS’er i Tommerup 

Du kan udføre opgaver på egen hånd i hjemmet på de synlige installationer, der ligger på den anden side af afspærringsventilen med hensyn til vand og varme. Dog skal du alligevel sørge for at bruge godkendte reservedele for, at dit arbejde lever op til de lovpligtige krav. 

Hvis du er det mindste i tvivl, så anbefales det, at du straks kontakter din lokale VVS installatør, så der ikke er noget, der bliver lavet mangelfuldt. Når det kommer til vand i hjemmet, så kan det forårsage store skader, som vil få store konsekvenser, ikke mindst økonomisk. 

 


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  VVS-opgaver med hjemmets vand og varmesystem kræver viden. Dog kan du selv udføre arbejde, der omhandler opgaver, som sidder efter afspærringsventilen, og som derfor er synligt inde i rummet. Du skal kunne lukke af for vandet og må udføre installationer eller tilkoblinger til det nuværende system.

  Hvad er en autoriseret VVS?

  En autoriseret VVS installatør er godkendt til at udføre arbejde indenfor området, hvor der både er fokus på sikkerheden, sundheden og miljøet. En autorisation udstedt af sikkerhedsstyrelsen.

  Kan man selv sætte radiator op?

  Som udgangspunkt kan du godt selv sætte en radiator op i rummet. Dog kan der med hensyn til fjernvarme være lokale bestemmelser, som har regler indenfor området. Derfor skal du altid forinden kontakte dit lokale forsyningsselskab.

  Back To Top