fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

VVS i Svendborg med Dansk VVS & Klima

Er du på udkig efter VVS-installatør Svendborg? Uanset om det gælder badeværelse, varmeløsninger eller vandinstallationer, så er vi i stand til at klare opgaven.

Udover almindelige VVS-opgaver kan vi også tage os af sager, der har med ventilation og alternativ energi at gøre. Vi dækker altså bredt – både opgavemæssigt, men så sandelig også geografisk. Vi er centralt placeret på Fyn mere præcist i Odense, og derfor dækker vi hele Fyn og også dele af Jylland – vi kan hurtigt rykke ud til alle opgaver og da vi har døgnservice, kan vi rykke ud alle dage – både dag og nat. Derfor tager vi os også af akut VVS-arbejde. 

Hvis du har brug for en VVS-installatør, så tøv ikke med give os et kald på 50 777 999 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Professionel VVS-installatør i Svendborg

Svendborg er Fyns næststørste by og derfor er det et vigtigt sted for os at kunne hjælpe med VVS. Da vi holder til i Odense, hvilket ikke er så langt fra Svendborg, betyder det, at vi forholdsvis hurtigt kan klare dine VVS-opgaver og være din lokal håndværker i Svendborg. 

Vi udfører professionelt VVS arbejde og vi garantere for, at du får kompetent hjælp fra en af landets bedste VVS-services. Vi har masser af erfaring og vi kan klare de fleste opgaver, så har du brug for en autoriseret VVS’er i Svendborg, så kontakt os endelig. Du behøver altså ikke at bekymre dig om ting som sprungne rør, fejl i varmeinstallationer eller stoppede afløb. Det er alt sammen noget, som vi kan klare på forholdsvis kort tid.

Hos Dansk VVS og Klima får du en optimal og økonomisk løsning. Ingen opgave er for stor eller for lille – du skal altså bare sige til, hvis du ønsker at vi ser nærmere på din situation. VVS i Svendborg er som sagt et af vores store fokuspunkter.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Når det kommer til VVS i hjemmet, så er det enkelte installationer, du gerne selv må lave. Det kan eksempelvis være at skifte et blandingsbatteri, en radiator eller et toilet. Som hovedregel må du arbejde på den del af VVS-installationen, der er efter en afspærringsventil.

  Hvad laver en VVS-installatør?

  En VVS-installatør arbejder med alt inden for vand, afløb og gas. Arbejde herindenfor skal udføres forsvarligt og lovligt, og derfor er det en god idé at gøre brug af en autoriseret VVS’er.

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS-installatør?

  Det er en god idé at vælge en autoriseret VVS’er, da du dermed er sikret at arbejdet udføres korrekt og lever op til lovningen på området.

  Back To Top