fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Vælg os som din lokale VVS-Installatør i Ringe

Vi i Dansk VVS og Klima står klar med en professionel VVS-installatør til at varetage din VVS-opgave i Ringe. Vi udfører alle typer af VVS-opgaver – store som små, for private eller for erhverv. Vi har hovedsæde i Odense, hvorfra vi nemt og hurtigt kan dække stort set hele Fyn og flere andre områder. Vi er derfor din lokal håndværker i Ringe, og vi løser med glæde din opgave.

Vores kompetencer spænder vidt fra de helt små dagligdags opgaver, som at udskifte et slidt armatur eller slutte vand til din nye vaskemaskine, til at installere større ventilationsanlæg eller de nye former for alternativ energi i form af varmepumper mm. Herudover tager vi og også af akutopståede problemer inden for VVS. Tag kontakt til os, og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig, som VVS-installatør i Ringe.

Tag fat på os på telefon 50 777 999 eller benyt dig af vores kontaktformular.

Autoriseret VVS’er i Ringe – få glæde af vores kompetencer 

Når du lader os tage os af dit VVS-arbejde, får du fuld valuta for pengene. Vi benytter os af vores store erfaring og vi sætter en ære i vores arbejde. Vi er selvfølgelig en autoriseret virksomhed, der til enhver tid står inde for vores opgaveløsning og sikrer at dine VVS-installationer er korrekt installeret og dermed lovlige. 

Døgnservice i Ringe – vi hjælper med dit akut VVS-arbejde 

Dansk VVS og Klima yder også hjælp til akut VVS-arbejde og vi når hurtigt frem til dig i Ringe, både dag og nat – året rundt. Installationer kan jo gå hen og blive slidt og dermed gå i stykker. Når det handler om VVS har det ofte store konsekvenser, når noget går i stykker og et akut problem opstår. I sådanne tilfælde er det godt at have vores telefonnummer tæt på, så du kan få fat i vores døgnservice og vi vil vurdere sagen og haste til dig, hvis det er nødvendigt.  

Klik dig rundt på her på vores hjemmeside og læs alt om vores akut-service og alle de andre opgaver vi kan udføre. Og hvis du ikke finder svar, så giv os et ring – for VVS Ringe er ikke så Ringe.


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Enkelte installationer i hjemmet, må du gerne kaste dig ud i (eller vælge en VVS’er uden autorisation). Det er for eksempel at skifte et blandingsbatteri i enten bad eller køkken, du må også gerne udskifte en radiator eller et toilet. Som hovedregel; du må arbejde på den del af VVS- installationen, som er placeret efter en afspærringsventil.

  Hvad laver en VVS-installatør?

  En VVS-installatør tager sig af alt det arbejde der handler om vand, ventilation og sanitet – alt det arbejde som du og jeg ikke har mod på at kaste os ud i, fordi det virker skræmmende pludselig at stå med et rør der pøser vand ud over det hele eller usikkerheden i om et rør nu er tæt nok, når det ligger gemt under gulvet. Netop af denne grund kræves det, at det meste VVS-arbejde udføres af en autoriseret VVS’er.

  Hvilket VVS-arbejde kræver autorisation?

  Al arbejde der udføres på faste installationer, såsom rørføringer, gasinstallationer eller varmeanlæg kræver som hovedregel, at det udføres af en VVS’er med autorisation. På den måde sikres det at der er kontrol med det VVS-arbejde der udføres, for at minimere de ellers alvorlige konsekvenser, det kan have hvis ikke arbejdet opfylder gældende krav og love.

  Back To Top