fbpx
VVS & Klima | Service & Installation | Odense – Fyn – Trekantsområdet
skip to Main Content

Vi er din lokale VVS-Installatør i Ørbæk

Dansk VVS og Klima er din VVS-installatør i Ørbæk. Vi har vores base på Fyn og sætter en ære i at servicere, selv de fjerneste kroge af skønne Fyn. Med vores hovedsæde i Odense er vi centralt placeret på Fyn, og kan nemt og hurtigt komme ud og betjene vores kunder. Så står du med VVS i Ørbæk, der kræver eksperthjælp, så tøv ikke med at kontakte os hos Dansk VVS og Klima. Vi vil med glæde tage imod din opgave.

Vi tager os af både små og store opgaver, både i dit private hjem eller i virksomheder. Vi ligger inde med en stor erfaring inden for alle typer af VVS-opgaver, som vi har opbygget gennem tiden, siden vi startede firmaet i 2009. Din autoriseret VVS’er i Ørbæk, det er os. Du kan være sikker på, at vi udfører vores arbejde efter gældende lovgivning og med høje standarder. 

Vi ønsker, at du betragter os som din lokale håndværker i Ørbæk, der altid står klar til at rykke ud og løse din opgave på bedste måde, i tæt samarbejde med dig. Vi lægger vægt på tillid og åbenhed i vores kunderelation. 

Tag fat på os på telefon 50 777 999 eller benyt dig af vores kontaktformular.

Vi er autoriseret VVS’er i Ørbæk 

Skulle du være så uheldig, at der opstår akut VVS-arbejde i din bolig, rykker vi hurtigt ud – døgnet rundt – året rundt, for at minimere konsekvenserne og reparere skaden. Du vil få en professionel VVS-installatør på besøg, der hurtigt og effektivt kan afhjælpe den akutte situation. Giv os blot et ring. 

Vi glæder os til at servicere dig!


  Bliv kontaktet inden for 24 timer

  Privat   Erhverv 

    Send venligst billede med af opgaven

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  Hvad må man selv lave af VVS arbejde?

  Der er en del VVS-arbejde, du gerne må kaste dig ud i at udføre, hvis du føler dig sikker på opgaven. Som tommelfingerregel må du arbejde med alt dét, som du kan koble fra hovedstrengen. Det vil sige, at du skal kunne lukke vandet af, til det du skal arbejde med. Det kunne være udskiftning af toilet, radiator eller blandingsbatteri. Hvis der opstår skader eller det handler om hovedrørene, så skal du tilkalde en professionel VVS’er.

  Hvor meget koster en blikkenslager?

  Hvis det er en større og veldefineret opgave, du står og skal have udført, er det oplagt at give os et kald og lade os komme med et tilbud på din opgave. På denne måde har du også et overblik over, hvad det kommer til at koste.

  Hvorfor skal man vælge en autoriseret VVS-installatør?

  Visse opgaver kræver en autoriseret VVS’er, da de af Sikkerhedsstyrelsen er godkendt til at tage sig af kritisk VVS-arbejde. Når der sker en skade med vand, gas eller afløb, har det ofte store konsekvenser, og hvis det ikke er en autoriseret installatør, der har udført opgaven, betragtes det som ulovlig installation, og din forsikring vil derfor ikke dække skaden. Derfor er det vigtigt, at du kan stole på at din VVS-installatør lever op til gældende krav og standarder.

  Back To Top